Πέθανε η Γεωργία Λόγγου - Εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέθανε η Γεωργία Λόγγου - Εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης

Θρήνος στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, σίγησε μία εμβληματική φωνή. Ο λόγος για την Γεωργία Λόγγου, που ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες στα πρώτα χρόνια μετά τη Χούντα.

Με τη φωνή της είχε ντύσει μεγάλες επιτυχίες όπως το ιστορικό «Η μάνα η Τούρκα, η μάνα η Γκρέκα». Την Γεωργία Λόγγου θα θυμούνται για πάντα τα παιδιά της που αφήνει πίσω, καθώς και όσοι ήρθαν σε επαφή με το έργο της.

Δείτε επίσης: Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς που έπαιζε στον ΣΚΑΙ - «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου του...»

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Γεωργία Λόγγου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετώντας την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Η αυλαία έκλεισε για μια εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης… Η Γεωργία Λόγγου που όλοι τραγουδήσαμε τα τραγούδια της, όπως το ιστορικό “Η μάνα η Τούρκα, η μάνα η Γκρέκα” με τους υπέροχους στίχους του αξέχαστου συναδέλφου μας Κωστή Μαλκότση δεν είναι πια κοντά μας μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της… Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της κι είναι σίγουρο πως μέσα από το έργο της δεν θα ξεχαστεί ποτέ».