Γρηγόρης Γκουντάρας - Η στιγμή που «σπάει» στον αέρα και χάνει τα λόγια του: «Συγκινήθηκα, δεν μπορώ»

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από τη συγκίνησή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας - Η στιγμή που «σπάει» στον αέρα και χάνει τα λόγια του: «Συγκινήθηκα, δεν μπορώ»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μεταξύ αυτών, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του ερμηνευτή.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν χάνει το παιδί μέσα του, κάτιπου φαίνεται πως «μίλησε» βαθύτατα στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο παρουσιαστής «έσπασε» στον αέρα και έχασε τα λόγια του στον αέρα, δείχνοντας εμφανώς συγκινημένος για τα όσα ειπώθηκαν πριν από λίγη ώρα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό θέλω! Μια συγγνώμη δεν φτάνει» - Όλη η αλήθεια για την δικαστική διαμάχη που "διέλυσε" την οικογένειά του

Η στιγμή που «σπάει» ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Είναι η πιο ώριμη συνέντευξη που έχεις πάρει. Μπράβο σου Κατερίνα, μέσα από την καρδιά μου. Ένιωσα την ανάγκη να το πω. Από εκεί και πέρα με συγκίνησαν πολλά πράγματα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Το πρώτο είναι το: “δεν χάνω το παιδί από μέσα μου”, φοβερό… συγκινήθηκα, δεν μπορώ». Σε εκείνο το σημείο βούρκωσε και δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη του, με τους συνεργάτες να παίρνουν τον λόγο για να τον βοηθήσουν.

«Ήταν άκρως συγκινητικός. Η μαγεία που κάνεις στις κουβέντες με τους ανθρώπους είναι να αφήνεις τον άλλον να μιλάει. Ειλικρινά, με μαγνήτισε κι εμένα. Τους δίνεις μία ατάκα και εκείνος σου λέει πάρα πολλά», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.

Μετά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου έπλεξε το εγκώμιο της παρουσίαστριας, λέγοντας: «Ένας άνθρωπος για να είναι τόσο λυτρωτικά αληθινός, σημαίνει ότι έχει απέναντί του κάποιον που μπορεί να του το βγάλει. Δεν είναι οι λέξεις, αλλά η ενέργεια που δίνεις για να σου πει τις αλήθειες της ψυχής του».