Φαίη Σκορδά – Πέταξε υπονοούμενα στον Φάνη Μπολέτση: «Έλεγαν για καλή οικονομική κατάσταση, ότι είσαι κακομαθημένος»

Ο παίκτης του Survivor δεν δίστασε να απαντήσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά – Πέταξε υπονοούμενα στον Φάνη Μπολέτση: «Έλεγαν για καλή οικονομική κατάσταση, ότι είσαι κακομαθημένος»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor παραχώρησε ο Φάνης Μπολέτσης, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time». Ο φιναλίστ του reality επιβίωσης, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση μετά από 6 μήνες αγώνα, μίλησε για όλα με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Φτάνοντας στο φινάλε του ταξιδιού στο Survivor, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν άφησε ασχολίαστα κάποια υπονοούμενα που άφησαν συμπαίκτες του Φάνη Μπολέτση για την οικονομική του κατάσταση. Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε ευθέως, κι εκείνος απάντησε...

Δείτε επίσης: Φάνης Μπολέτσης: «Με την Χρύσα ήμασταν πολύ κοντά...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για όλα μετά το τέλος του Survivor

Η απάντηση του Φάνη Μπολέτση στη Φαίη Σκορδά

Για την ακρίβεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κάποιες φορές υπήρχαν υπόνοιες για μια καλή οικονομική κατάσταση, ότι είσαι λίγο κακομαθημένος. Τώρα σου το λέω γενικά σαν αύρα από τους συμπαίκτες. Σε αυτό πώς απαντάς; Πώς το βίωσες;».

«Θέλω να κρατήσω την ίδια στάση που κράτησα στο παιχνίδι. Οποιοσδήποτε κάνει κακόβουλα σχόλια, δεν γνωρίζω την πρόθεση που έχει πίσω από αυτό, προφανώς ήταν για να με βλάψει ή να με ρίξει ψυχολογικά. Δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα σχόλια με αγγίζουν» τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης. Κλείνοντας ο φιναλίστ του Survivor μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη φιλία του με τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό.