Κατερίνα Ζαρίφη – Αποχαιρέτησε με δάκρυα τους συνεργάτες της στο Open: «Έγινα σαν τον Marilyn Manson τρέχουν όλα...»

Τελευταία εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη – Αποχαιρέτησε με δάκρυα τους συνεργάτες της στο Open: «Έγινα σαν τον Marilyn Manson τρέχουν όλα...»

«Αυλαία» έριξε η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open, με την οικοδέσποινα Κατερίνα Ζαρίφη να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και να ευχαριστεί τους συνεργάτες της για όσα έζησε τη φετινή χρονιά. Κλείνοντας την εκπομπή της, μάλιστα, δεν είπε αντίο αλλά «εις το επανιδείν», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει κάτι περισσότερο σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο-αφιέρωμα στην Κατερίνα Ζαρίφη και στις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει εμφανώς συγκινημένη και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου ταιριάζουν! Μακάρι να...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση Γιώργου Λιάγκα & Μαρίας Αντωνά

Τα λόγια της Κατερίνας Ζαρίφη στο φινάλε της εκπομπής της

«Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε παιδιά... Μ' αρέσει που έλεγα ότι εμείς θα φύγουμε διαφορετικά, ό,τι κλάμα έριξα ήταν στην Τσολάκη. Μου είπαν στο makeup να μου βάλουν αδιάβροχο και κοντεύω να γίνω σαν τον Marilyn Manson έχουν τρέξει όλα. Μακάρι να σας τύχει ένα τέτοιο σπίτι και να ζείτε με αυτούς εδώ τους ανθρώπους κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει γιορτή η δουλειά. Δεν είναι τα καμαρίνια, ούτε να ρούχα, ούτε το μακιγιάζ. Τα πραγματικά στολίδια της δουλειάς είναι αυτά που με περιβάλλουν» είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Ζαρίφη, ευχαριστώντας τη διοίκηση του Open.

«Έχω περάσει μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Τα παιδιά που δούλεψα φέτος και όλοι οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι ένας κι ένας, ξεχωριστοί, έμαθα πολλά από αυτούς, δεν έμαθαν αυτοί από εμένα. Αυτό που έμαθα είναι ότι η αγάπη μπορεί να κάνει γιορτή στον χώρο εργασίας. Κάθε μέρα ήταν γιορτή στην “Οδό Ζαρίφη”», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Αφότου πήραν το λόγο και οι συνεργάτες της, ήταν η ώρα να πει «αντίο». «Δεν είναι αποχαιρετισμός, θα πω “εις το επανιδείν”, σας αγαπώ όλους πραγματικά και βαθιά, είστε η νέα μου οικογένεια. Τα λέμε…» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της.