Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτός ο άνθρωπος δεν πλενόταν ποτέ, είχαμε θέμα» - Τα καρφιά για συνεργάτη της

Τα παράπονα έφτασαν στον αρχισυντάκτη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτός ο άνθρωπος δεν πλενόταν ποτέ, είχαμε θέμα» - Τα καρφιά για συνεργάτη της

Συζητήσεις προκάλεσε το email που κοινοποιήθηκε στους εργαζομένους του ANT1 και ανέφερε πως πλέον θα ισχύει dress code ευπρέπειας. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του σταθμού, Καλημέρα Ελλάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι απαγορεύονται οι βερμούδες, οι σαγιονάρες, τα κοντά φορέματα και τα ανοιχτά ντεκολτέ. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασαν το θέμα σήμερα (28/6).

Σε γενικές γραμμές συμφώνησαν με την σύσταση που έκανε ο ANT1 στους εργαζομένους του και... υπήρχε λόγος. Όπως αποκάλυψε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, συνάντησαν δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, μία πίσω από τις κάμερες, όπου συνεργάτες της δεν πλένονταν και χρειάστηκε να τους γίνουν συστάσεις από τον Θέμη Μάλλη, καθώς η κατάσταση γινόταν πλέον ανυπόφορη.

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: «Απαγορεύονται για τις γυναίκες κοντά φορέματα, μπλούζες με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ και...» - Η ανακοίνωση του σταθμού για τους εργαζομένους του

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον συνεργάτη της που δεν πλενόταν

«Θα το πω: Στο παρελθόν μας έχει τύχει, αυτός ο άνθρωπος δεν συνεργάζεται πια μαζί μας.Ήμασταν πολλοί από την ομάδα και το συγκεκριμένο άτομο, δεν πλενόταν ποτέ. Είχαμε θέμα σε σημείο να φτάσουμε όλοι στον Θέμη Μάλλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γιατί έπρεπε κάποιος να του/της μιλήσει, αυτή η κατάσταση δεν γίνεται», είπε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ειδικά το καλοκαίρι που ίδρωνε κιόλας, ήταν ανυπόφορο. Είχαμε περάσει όλοι δύσκολα. Ήταν δύο τα περιστατικά, το ένα πίσω από τις κάμερες. Έπρεπε να τον βάλει ο Θέμης σ' ένα δωμάτιο και να του πει ότι πρέπει να προσέχει λίγο. Είναι βασικοί κανόνες υγιεινής και οφείλαμε να του κάνουμε μια κουβέντα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου για πρώην συνεργάτη της.

Δείτε το βίντεο από το 4:40 και μετά: