Πέννυ Μπαλτατζή: «Φοβήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου και τον αδερφό, δεν έβλεπα την επόμενη μέρα»

Οι κρίσεις στον γάμο της και η δύναμη που βρήκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέννυ Μπαλτατζή: «Φοβήθηκα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου και τον αδερφό, δεν έβλεπα την επόμενη μέρα»

Με αφορμή τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κρίσεις που πέρασε με τον σύζυγό της, την πρόωρη απώλεια της μητέρας και του αδερφού της, καθώς και τους τρόπους που βγήκε πιο δυνατή απ' όλες αυτές τις δυσκολίες.

«Νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης τώρα που ήρθαν τα μωρά μου. πριν το μωρό μου ήταν ο σύντροφός μου, μού έβγαινε εκεί η μητρότητα. Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες μου, ήταν μία άγνωστη κατάσταση που δεν είχα περάσει ξανά στην ζωή μου, όμως το επικοινώνησα μαζί του. Ο σύζυγός μου ήταν πολύ δίπλα μου όταν είχα στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης. Μου είπε: “Εγώ δεν είμαι δίπλα σου για να κάνω παιδιά, αν έρθουν, ήρθαν”. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», αποκάλυψε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε επίσης: Πέννυ Μπαλτατζή: «Ένιωσα να το χάνω, ούρλιαζα όπου βρισκόμουν...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού της

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία, τόνισε: «Έχω περάσει κακοποιητικές σχέσεις, όχι μόνο μία, αλλά δεν έχω συγκρίνουμε πράγματα, ο καθένας το βιώνει με τον δικό του τρόπο. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά με θλίβουν αυτά που ακούω. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο, γιατί δεν το έχω επιστρέψει, κρατάω τις αποστάσεις μου».

Η Πέννυ Μπαλτατζή για την απώλεια της μητέρας και του αδερφού της

Μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε στην αρρώστια της μητέρα της: «Δεν φοβήθηκα να μιλήσω για την αρρώστια της μαμάς μου. υπήρξαν θεατές που βγήκαν σε εκπομπές και με κατηγόρησαν ότι κάθε φορά λέω διαφορετικά πράγματα. Μα η ζωή μας δεν είναι ένα στιγμιότυπο».

Όσον αφορά τον θάνατο του αδερφού της, ανέφερε κλείνοντας η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η απώλεια του αδερφού μου, μου άφησε την ευκαιρία να γνωρίσω βαθιά τον εαυτό μου και να αγκαλιάσω το σκοτάδι. Όταν πέθανε ο αδερφός μου φοβήθηκα πάρα πολύ. ένιωσα ότι με «χάνω» από όλες τις πλευρές, δεν ήξερα τι να πρωτομαζέψω. Και όταν έχανα τη μάνα μου φοβήθηκα, πήγαινα στο ψυχόδραμα και δεν έβλεπα την επόμενη μέρα. Δεν είπα ποτέ, «Γιατί σ' εμένα», είπα «Γιατί σε εκείνον”».