«Ελένη» χωρίς την Ελένη Μενεγάκη - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη θέση της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ελένη» χωρίς την Ελένη Μενεγάκη - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη θέση της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου η εκπομπή του MEGA, Ελένη, βγήκε στον αέρα, αλλά χωρίς την Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε στην κουζίνα μαζί με τον Γιώργο Παπακώστα για να ξεκινήσει το μαγειρικό κομμάτι του προγράμματος και δεν έκανε καμία αναφορά στην παρουσιάστρια κατά το ξεκίνημά του.

Μίλησε για τον σεφ, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί φαίνεται πως δεν είχε δίπλα του την Ελένη Μενεγάκη και συνέχιζε κανονικά τη δουλειά του, όσο οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν ξαφνικά την ίδια να βγαίνει από το καμαρίνι της, όπως κάνει κάθε φορά στην έναρξη.

Η έναρξη της "Ελένης" χωρίς την Ελένη Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας. Δεν έχει καταλάβει και συνεχίζει κανονικά να κάνει αυτό που κάνει γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι το τέλος της εβδομάδας, είμαστε εδώ με τον Γιώργο Παπακώστα και ξεκινάμε με τάκος με μοσχάρι…», είπε χαρακτηριστικά και μόνο λίγο πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα ανέφερε πως η οικοδέσποινα της εκπομπής άργησε να ετοιμαστεί και θα έβγαινε αμέσως μετά το break.

Δείτε επίσης: «Θέλω να βγάλω λίγη κοιλίτσα...» - Με παραπονιάρικη διάθεση για τα κιλά της στον αέρα του MEGA

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή

Η παρουσιάστρια τη Δευτέρα 17/6 αποκάλυψε την ημερομηνία που θα προβληθεί η εκπομπή της για τελευταία φορά και στην συνέχεια εκτός του ότι θα πάει διακοπές με την οικογένεια της, δεν θα ξανά εμφανιστεί στο MEGA.

«17 έχει ο μήνας σήμερα. Πήγε 17. Πω πω... Αυτή η βδομάδα πέρασε γρήγορα, γιατί η προηγούμενη μου φάνηκε πολύ μεγάλη. Αυτή μου φάνηκε ότι τρέχει. Φαντάσου, να τελειώνουμε 5 Ιουλίου και δεν αισθάνομαι ότι πω πω τι γίνεται... Που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Αλλά... Όχι, αυτή κυλάει ωραία», είπε χαρακτηριστικά.