Πρωίαν σε είδον: «Λίγο συγκινήθηκα...» - Αγκαλιασμένοι στο φινάλε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά

Μαζί με όλη την ομάδα τους πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: «Λίγο συγκινήθηκα...» - Αγκαλιασμένοι στο φινάλε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος για το Πρωινό Σουσού (δείτε εδώ τα κλάματα και τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Ελένης Τσολάκη), ενώ έπεσε αυλαία έπεσε και για την εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν ανακοινώσει ήδη πως θα συνεχίσουν κανονικά την επόμενη χρονιά.

Αφού, λοιπόν, πρόβαλαν ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τις όμορφες και τις πιο αστείες στιγμές τους στον αέρα, μαζεύτηκε όλη η ομάδα για μία μεγάλη αγκαλιά και οι δύο παρουσιαστές, συγκινημένοι αποχαιρέτησαν με την σειρά τους τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Η αυλαία του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για το Πρωίαν σε είδον

«Αυτά συμβαίνουν όταν δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το μεσημεράκι. Και λίγα βάλαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το team, όλο το προσωπικό του πλατό, επάνω στο κοντρόλ, παραγωγή και τεχνικοί. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά και με πάρα πολλή αγάπη και αυτό είναι που εκτιμάμε ιδιαίτερα», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μπράβο σας πραγματικά που είστε εδώ και κάθε μέρα με το ίδιο κέφι. Μπαίνουμε και φεύγουμε με το ίδιο κέφι και ξέρω ότι το λέμε αλήθεια όλοι εδώ», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εσάς που μας παρακολουθήσατε όλη αυτή τη σεζόν. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Θέλω να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο αγάπη, με ανθρώπους που αγαπάτε, να είστε καλά και ξεκούραστοι», συνέχισε ο πρώτος και η συνεργάτιδά του επισήμανε:

«Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που μας εμπιστεύεστε και μας βλέπετε και πατάτε το κουμπί για να μας δείτε κάθε πρωί. Ευχαριστούμε για τα ωραία μηνύματα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ωραίο, ανέμελο, ξεκούραστο καλοκαίρι με τους αγαπημένους σας. Μη συγκινηθώ... Λίγο συγκινήθηκα. Φώτη, σ’ αγαπώ». Και εκείνος της απάντησε: «Σε αγαπώ πολύ! Κυρίες και κύριοι τον Σεπτέμβριο πάλι».

Δείτε επίσης: "Πάγωσε" το πλατό της εκπομπής με το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου - Η αμηχανία της Τζένη Μελιτά