Πρωινό Σουσού: Αυλαία με κλάματα για την Ελένη Τσολάκη, δεν μπορούσε να μιλήσει - «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»

Προσπάθησε να κρύψει τον λύγμό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού: Αυλαία με κλάματα για την Ελένη Τσολάκη, δεν μπορούσε να μιλήσει - «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»

Η τηλεοπτική σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της και κάποιες εκπομπής αποχαιρετούν ήδη το κοινό, ενώ άλλες θα το κάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, αυλαία έριξε η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν με την ίδια, αλλά και το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, λοιπόν, ετοίμασαν ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο με όλες τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς και το παρουσίασαν στον αέρα. Και αφού αυτό τελείωσε, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει από την συγκίνησή της.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Δε με έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια» - Τι συμβαίνει με το Open και το μέλλον του Πρωινού Σουσού

Τα κλάματα της Ελένης Τσολάκη στην αυλαία του Πρωινό Σουσού

«Ένα βίντεο όλα τα συναισθήματα», είπε αρχικά και "λύγισε", γι' αυτό και έσκυψε το κεφάλι για να μη φανεί. «Δεν στο είχα αυτό», της έλεγαν οι συνεργάτες της, με την ίδια να απαντάει: «Ούτε κι εγώ», καθώς δεν περίμενε να ξεσπάσει έτσι. Και επειδή δεν μπορούσε να βρει λόγια να μιλήσει, σηκώθηκαν να την αγκαλιάσουν και έβαλαν μουσική μέχρι να συνέλθει.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο βίντεο και όπως ήταν το βίντεο έτσι είναι και η καρδιά μου σήμερα. Περιέχει τα πάντα. Μπερδεμένα όλα, άσχημα, όμορφα, δύσκολα, εύκολα, ωραίες στιγμές», δήλωσε στο τέλος και αποχαιρέτησε τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: «Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα να πω αν θα φύγει ή όχι! Είναι τόσο δεδομένη...» - Η αποκάλυψη για την συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη