Γιώργος Λιάγκας: «Θα πάω στον Πόρο μάλλον με...» - «Πάλι;», το ξεκάθαρο υπονοούμενο της Ματίνας Παγώνη

Έβαλαν τα γέλια στο Πρωινό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Θα πάω στον Πόρο μάλλον με...» - «Πάλι;», το ξεκάθαρο υπονοούμενο της Ματίνας Παγώνη

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση η Ματίνα Παγώνη, ώστε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα (δείτε εδώ την αλήθεια για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει).

Η ίδια, ωστόσο, επειδή πλέον αισθάνεται πολύ άνετα με τον Γιώργο Λιάγκα, έχει αρχίσει να τον πειράζει τελευταία, και του πετάει σπόντες για την προσωπική του ζωή. Τις προάλλες, δηλαδή, τον αιφνιδίασε για το ταξίδι του στον Πόρο με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ την επική της ατάκα).

Το νέο υπονοούμενο της Ματίνας Παγώνη στον Γιώργο Λιάγκα για το ταξίδι του στον Πόρο

Αυτή τη φορά, την πάσα της έδωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε πως και αυτή τη φορά θα βρεθεί στο μικρό νησί, αλλά με άλλη παρέα. «Να περάσετε καλό Σαββατοκύριακο», του είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη με εκείνον να απαντά: «Θα περάσω... Θα πάω με τα παιδάκια μου στον Πόρο μάλλον, να είστε καλά! Ευχαριστώ».

«Πάλι στον Πόρο; Κάπου αλλού κύριε Λιάγκα;», επισήμανε εκείνη στη συνέχεια γελώντας, κάνοντας και το υπόλοιπο πλατό να γελάσει.

Δείτε επίσης: Ματίνα Παγώνη: «Και για εσάς ξέρω πολλά! Θα τα λέω μόνο στον Λιάγκα» - "Πάγωσε" η Δανάη Μπάρκα με τις σπόντες για την προσωπική της ζωή

Να θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής με την σύντροφό του είχαν κάνει και αναρτήσεις στα social media από εκείνο το ταξιδάκι τους στον Πόρο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο γνωστού επιχειρηματία.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, δημοσίευσε ένα βίντεο από την εντυπωσιακή θέα του ξενοδοχείου και έγραψε "Απλά μαγικά", ενώ από την άλλη η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασιού και στη φωτογραφία της επισήμανε την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι η σύντροφος του επιχειρηματία που έχει το ξενοδοχείο.

Μαρία Αντωνά Γιώργος Λιάγκας Πόρος