Δημήτρης Κόκοτας: «Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή όσον αφορά στην...» - Τι πραγματικά συμβαίνει 3 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Η νέα ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ματίνα Παγώνη, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και τρεις μήνες.

Η ίδια, γενικότερα, είναι πολύ προσεκτική σε όσα μοιράζεται με τον κόσμο και για να μην προσβάλει την οικογένεια του τραγουδιστή, αλλά και λόγω του ιατρικού απορρήτου, ωστόσο αυτή τη φορά προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Μίλησε, συγκεκριμένα, για τις επιπλοκές που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα στην προσπάθεια του καλλιτέχνη να επανέλθει πλήρως.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη για τις επιπλοκές στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και όσον αφορά στην όραση και στα υπόλοιπα. Γι’ αυτό είπαμε ότι θέλει χρόνο ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί. Γι' αυτό ξεκαθαρίσαμε από την αρχή, όταν έλεγαν όλοι γρήγορα να φύγει, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του και ο κύριος Κόκοτας θέλει τον δικό του χρόνο ώστε να πάει στο σπίτι του. Δεν είναι κάτι καινούργιο, το διευκρινίζω. Είναι επιπλοκές που έχουμε από την αρχή και αντιμετωπίζονται», είπε αρχικά.

«Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας. Σιγά σιγά και σταδιακά, με πολύ χρόνο... Καταλαβαίνω ότι γινόμαστε κουραστικοί... Να σας πω κάτι για να ξέρετε. Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος. Δεν σημαίνει ότι αντιδρούν το ίδιο όλοι. Δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία του και περιμένουν σιγά σιγά. Ο Δημήτρης Κόκοτας λαμβάνει φάρμα, φυσικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να σας πω, θα με πάρουν τα κλάματα...» - Σπαράζουν καρδιές με την εξομολόγηση της αδερφής του για την σύζυγο και την κόρη του