Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό θέλω! Μια συγγνώμη δεν φτάνει» - Όλη η αλήθεια για την δικαστική διαμάχη που "διέλυσε" την οικογένειά του

Δεν έχει ξεκόψει μόνο από την αδερφή του...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό θέλω! Μια συγγνώμη δεν φτάνει» - Όλη η αλήθεια για την δικαστική διαμάχη που

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και σε αυτή "έσπασε" τη σιωπή του για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω. Φαίνεται πως το πρόβλημα έχει επηρεάσει ολόκληρη την οικογένειά του, αφού ο ίδιος έχει καταλήξει να απομακρύνεται και από τους γονείς, αλλά και από την δεύτερη αδερφή του.

Όλη η αλήθεια για την δικαστική διαμάχη και την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη

«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό, είναι πολύ πιο μεγάλο απ' ότι φαίνεται. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, Αν είμαι εγώ αυτός που έχει λάθος θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη», είπε αρχικά και επισήμανε για τα συναισθήματά του μετά από όλη αυτή την ιστορία, η οποία δεν έχει λήξει ακόμα: «Ένιωσα μία ελευθερία, έφυγα από ένα καθεστώς φόβου που μου δημιουργούσε ενοχές».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν τον ενόχλησε που η μητέρα του δεν υπήρξε συνδετικός και ενωτικός κρίκος σε αυτή την περίπτωση, επισήμανε: «Προτιμώ να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη, αν και είναι δύσκολο. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει με την οικογένειά μου. Εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τους γονείς μου και τις αδερφές μου που τους αγαπώ. Να βάλουν μυαλό θέλω, τίποτα παραπάνω».

«Με έχει πάρει τηλέφωνο η Βάσω, αλλά η υποχώρηση δεν ακούγεται πολύ ωραία στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ. Υπόλογος είναι αυτός που είναι ένοχος, δεν είμαι ένοχος εγώ», δήλωσε στη συνέχεια, τονίζοντας ουσιαστικά πως δεν έχει ακούσει μία συγγνώμη.

Δείτε επίσης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Έπειτα η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν η δικαστική διαμάχη και τα προβλήματα που του προκάλεσε η αδερφή του οικονομικά, προκάλεσαν την οικονομική του καταστροφή και ο ίδιος απάντησε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά. Δεν θα έλεγα ότι έχω καταστραφεί οικονομικά, δε με άφησε ο Θεός», ενώ σημείωσε πως λόγω του: «Χάσαμε την εμπιστοσύνη....».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν θα τελείωνε το θέμα με μία συγγνώμη της αδερφής του, δήλωσε ξεκάθαρα: «Μια συγγνώμη δεν φτάνει που λέει και ένα τραγούδι».

Δείτε επίσης: Τα δύο πράγματα που ζήτησε από την Καινούργιου - Το παρασκήνιο της συνέντευξής του στο Super Κατερίνα