Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλοι μας σχολίαζαν χθες... τα προσπερνάμε» - Η απάντηση στις "επιθέσεις" κατά του Happy Day

Η μπηχτή του Δημήτρη Παπανώτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλοι μας σχολίαζαν χθες... τα προσπερνάμε» - Η απάντηση στις

Το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου ο Δημήτρης Παπανώτας πέταξε ένα "καρφί" στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, σε εκείνους που τους σχολίασαν έντονα, χωρίς να γνωρίζουν σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ηρεμεί την κατάσταση, απαντώντας με καλή διάθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα πρόσωπα που χθες, Πέμπτη 27/6, ασχολήθηκε έντονα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ξεσπώντας κατά της παρουσιάστριας και του Δήμου Βερύκιου, άλλη μία φορά για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί στο γλέντι του (δείτε εδώ πόσο έξαλλος έγινε και τι είπε).

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις "επιθέσεις" κατά του Happy Day

«Το μάθημα ολοκληρώθηκε. Το λέω γιατί όταν δεν ξέρεις, ρωτάς "Παιδιά τι έγινε εκεί; Γιατί έγινε εκεί;" και το σχολιάζεις. Όταν δεν ξέρεις... ραψουάζ ή ρωτάς. Το λέω εγώ γενικά σε όλους αυτούς που σχολίαζαν χθες χωρίς να ξέρουν γρι, τίποτα...», είπε αρχικά όλο νόημα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε με την σειρά της χαμογελώντας: «Χθες είχαμε την τιμητική μας, όλοι μας σχολίαζαν. Τι να κάνεις; Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Εστιάζουμε στα όμορφα, τα άλλα τα προσπερνάμε».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος, επειδή σχολιάστηκε ξεχωριστά για νέες δηλώσεις που έκανε κατά της Μπέττυς Μαγγίρα - δείτε εδώ όσα ανέφερε και ποιος τον κατακεραύνωσε, επισήμανε: «Μια καλή κουβέντα είπα και πάλι με βρίζουν... Ξέρω εγώ, "πουλάω" μάλλον!».