Αθηνά Οικονομάκου: Με over the knee μπότες και καυτό τζιν σορτσάκι σε γήπεδο μπάσκετ της Ιταλίας για τα μάτια του Μπρούνο Τσερέλα

Πόζαρε φορώντας την μπλούζα του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γνωστού Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα και για χάρη του έχει κάνει το Ελλάδα - Ιταλία, Αθήνα - Πειραιά!

Για ακόμα μια φορά, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία και μάλιστα μοιράστηκε stories μέσα από τα social media της από αγώνες μπάσκετ που βρέθηκε μαζί με την κολλητή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου αλλά και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι τρεις τους παρακολούθησαν το νέο σύντροφο της Αθηνάς να βάζει τρίποντα και φαινόντουσαν άκρως ενθουσιασμένες με την εμπειρία αυτή.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από την Ιταλία

Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου χωρισμός Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου χωρισμός

Πότε και που γνωρίστηκαν - Το χρονικό του έρωτα τους

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.