Χείμαρρος ο Πέτρος Κουσουλός κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε»

Ξέσπασε για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της για δικό του ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Πέτρος Κουσουλός κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε»

Ο Πέτρος Κουσουλός, το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, Ανοιχτές Υποθέσεις, στο κανάλι του OPEN, καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα που παρουσίασε ρεπορτάζ για την Σοφία Πολυζωγοπούλου και τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ήταν ψεύτικο, θεωρώντας πως η ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος αναφερόταν στον ίδιο - δείτε εδώ την ανακοίνωση. Μάλιστα, έκανε συγκεκριμένη αναφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία "τον έδειξε με το δάχτυλο" στη δική της εκπομπή.

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού και οι μπηχτές για την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

«Σε αυτή την εκπομπή λέμε πάντα την αλήθεια και οτιδήποτε λέμε έχουμε τα απαραίτητα ντοκουμέντα τα οποία συνοδεύουν το ρεπορτάζ το οποίο παρουσιάζουμε. Ως εκ τούτου, θέλω να πληροφορήσω τους καλούς συναδέλφους οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι καλοπροαίρετα ασχολήθηκαν με το δελτίο που εξέδωσε η Πολυζωγοπούλου και αυτά τα οποία είπε με τον υποφαινόμενο και αυτήν εδώ την εκπομπή, ότι αυτά τα οποία ανέφερε δεν αφορούσαν εμάς.

Αφορούσαν άλλες εκπομπές και συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία, απ' ότι καταλαβαίνω, έχει γίνει επιλεκτική διαρροή διαλόγων και υπάρχουν πρόσωπα που για επικοινωνιακούς λόγους προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και από μια σοβαρή ποινική υπόθεση όπως είναι ο βίαιος ξυλοδαρμός γυναίκας, μιλάνε για μαχαιροπίρουνα, για τα ασημικά και για τα χρήματα.

Για αυτό, λοιπόν, αφιερώνω σε όσους θέλησαν να ασχοληθούν μαζί μου τον παρακάτω διάλογο τον οποίο έχω συλλέξει, με τη δική της άδεια, την ρώτησα, γιατί κι εγώ εξεπλάγην από αυτά που άκουσα στην εκπομπή του STAR και στη Ζήνα Κουτσελίνη, αν το δελτίο Τύπου αφορούσε εμάς και το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις δικές της τοποθετήσεις, τις οποίες παρουσιάσαμε την προηγούμενη Πέμπτη», είπε και έδειξε ένα screenshot από τα μηνύματα που αντάλλαξαν όπου η κυρία Πολυζωγοπούλου επιβεβαιώνει πως δεν αναφέρεται σε εκείνον.

«Αυτό για να γνωρίζει ο καθένας τι ακριβώς συμβαίνει και μακριά από εμένα όλο αυτό το παιχνιδάκι που επιχειρείτε να στήσετε. Ξέρετε και οφείλουν να το ξέρουν οι συνεργάτες της εκπομπής που τίμησα και με τίμησαν με την παρουσία της για 2,5 χρόνια, ότι όταν παράγω εγώ ρεπορτάζ μιλάω με τους πρωταγωνιστές. Δεν μιλάω με κύκλους ούτε παρακύκλους ούτε με το περιβάλλον τους. Ξεκάθαρα πράγματα! Αγαπητοί μου, καλοί συνάδελφοι που θεωρήσατε σκόπιμο από μια ανακοίνωση να πείτε ότι ουσιαστικά το ρεπορτάζ που παρουσίασα με τις αποκλειστικές τους τοποθετήσεις ήταν fake. Σε άλλες εκπομπές αναφέρεται η κ. Πολυζωγοπούλου. Κι αυτές οι εκπομπές είναι πολύ συγκεκριμένες. Κι αν θέλετε μπορείτε να την καλέσετε κι εσείς να σας πει την άποψή της.

Αυτή η εκπομπή δεν έχει κάνει λόγο ούτε για καταστροφή καριέρας (δείτε εδώ τον χαμό που είχε γίνει με την Ζήνα Κουτσελίνη όταν το έκανε) ούτε έχει φωνάξει ποινικολόγους και δικηγόρους οι οποίοι λένε ότι εδώ είναι Βαλκάνια και εν πάσει περιπτώση δικαιολογείται η συμπεριφορά ενός ανθρώπου ο οποίος έχει χτυπήσει τη σύζυγό του. Ήταν κάτι προσωπικό!

Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε με καλή προαίρεση από τους καλούς συναδέλφους τους οποίους σέβομαι. Αλλά να ξέρετε ότι η ανοχή έχει τα όριά της και κάποια στιγμή ο καθένας πρέπει να λάβει τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν! Όλο το ρεπορτάζ που αναδείξαμε και έχουμε συλλέξει είναι καθ' όλα έγκυρο! Κάποιοι να έχετε το νου σας σε αυτά τα οποία λέτε και καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε δημόσια για μια εκπομπή που δεν σας έχει ενοχλήσει στο παραμικρό», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης τις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει η παρουσιάστρια του STAR για εκείνον: «Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα, δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε» - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Κουσουλού