Αφροδίτη Γραμμέλη: Περήφανη στην αποφοίτηση του γιου της με μπλε κοντό φόρεμα - Αυτός είναι ο κούκλος κοστουμάτος νεαρός

Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αφροδίτη Γραμμέλη
Instagram / Αφροδίτη Γραμμέλη

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, για την Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση του γιου της στη Λεόντειο Σχολή της Νέας Σμύρνης. Η δημοσιογράφος, γενικότερα, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο σε αυτή την τόσο περήφανη στιγμή για το παιδί της, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δημοσίευσε φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε έκρυβε το πρόσωπό του με emoji, αλλά πόζαρε δίπλα του στον καθρέφτη του ασανσέρ του σπιτιού τους με το μπλε της φόρεμα άκρως ενθουσιασμένη, ενώ αφού πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντας σε όλους ποιος είναι ο γιος της, που ήταν ντυμένος με κοστούμι και χαμογελούσε στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: «Είχα σχέση με έναν άνθρωπο που...» - Η εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή

Αυτός είναι ο γιος της Αφροδίτης Γραμμέλη

Αφροδίτη Γραμμέλη αποφοίτηση γιου

«Αυτός είναι ο γιόκαρος μου, λοιπόν. Η ζωή μου όλη», έγραψε.

Αφροδίτη Γραμμέλη γιος

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Mega Καλημέρα είχε πει για εκείνον: «Τα ίδια ζούμε με την κυρία Πατούλη στο σπίτι. Επειδή και εγώ ζω με τον γιο μου, που είναι στην εφηβεία, οπότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά για σχέσεις, μετά από κάποια χρόνια, νιώθω και μερικές φορές μου το έχει εμμέσως εξομολογηθεί, ότι δεν θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ και είναι και αρνητικός στο να συζητάμε αν έχω κάποια σχέση ή να εμφανίζεται.

Προφανώς επειδή δεν το ήθελα εγώ, έκανα το παιδί μου να το νιώθει. Δηλαδή εγώ δεν θεωρώ ότι ξύπνησε μια μέρα το παιδί μου και το είπε αυτό θεωρώ, ότι εγώ από μόνη μου ένιωθα ενοχές απέναντι στο παιδί μου, το παιδί το αντιλήφθηκε αυτό, ότι και η ίδια έχει κρατήματα».

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Γραμμέλη - «Έβρισκα τον επόμενο, για να χωρίσω τον προηγούμενο»