Κιμ Καρντάσιαν: Άφησε την βίλα της στην Καλιφόρνια για να παραθερίσει σε αυτό το ελληνικό ιστορικό νησί - Κορυφαίος προορισμός για διακοπές φέτος

Στην αρχαιότητα, το νησί ονομάζονταν "Πιτυόνησος" και "Πιτυούσα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην Ελλάδα βρίσκονται για διακοπές τις τελευταίες ημέρες Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, οι δυο αδελφές μαζί με την μητέρα τους διαμένουν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Τζέφ Μπέζος.

Όλοι μαζί ταξίδεψαν στο πιο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού όπου έκαναν μπάνιο και δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής ενώ γύρω τους υπήρχαν παντού σωματοφύλακες.

Δείτε επίσης: «Καταθλιπτικό, μοιάζει με νεκροτομείο» - Σοκαρισμένος ο κόσμος με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Οι Σπέτσες το νησί που επέλεξε για τις διακοπές της η οικογένεια Καρντάσιαν

Οι Σπέτσες είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το νησί αυτό του Αργοσαρωνικού συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική με κοσμοπολίτικο αέρα, καθιστώντας το ιδανικό για διακοπές. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι Σπέτσες είναι hot προορισμός το καλοκαίρι:

  1. Όμορφες Παραλίες: Οι Σπέτσες διαθέτουν υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Μερικές από τις δημοφιλέστερες είναι η Αγία Μαρίνα, η Παραλία Καΐκι και η Παραλία Ζωγεριά. Υπάρχουν παραλίες που προσφέρουν οργανωμένες εγκαταστάσεις αλλά και πιο απομονωμένες επιλογές για ήρεμες στιγμές.
  2. Γραφική Πόλη: Η πόλη των Σπετσών είναι γεμάτη με παραδοσιακά αρχοντικά, γραφικά σοκάκια και όμορφες πλατείες. Η περιήγηση στην πόλη με τα πόδια ή με άμαξα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς την αρχιτεκτονική και την ιστορία του νησιού.
  3. Πολιτισμός και Ιστορία: Οι Σπέτσες έχουν πλούσια ιστορία, ειδικά σε σχέση με την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Το Μουσείο της Μπουμπουλίνας και το Αρχοντικό Χατζηγιάννη Μέξη είναι από τα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα.
  4. Δραστηριότητες και Εκδηλώσεις: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το νησί φιλοξενεί πληθώρα εκδηλώσεων, όπως η Αρμάτα, μια αναπαράσταση της ναυμαχίας των Σπετσών που λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και windsurfing.
  5. Γαστρονομία: Οι Σπέτσες προσφέρουν εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και φρέσκα θαλασσινά. Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του νησιού φημίζονται για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση.
  6. Νυχτερινή Ζωή: Το νησί έχει ζωντανή νυχτερινή ζωή με μπαρ και κλαμπ για όλα τα γούστα. Τα παραθαλάσσια μπαρ και οι κοσμοπολίτικες επιλογές για διασκέδαση κάνουν τις Σπέτσες έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής.