Μιχάλης Σαράντης: Ο μεγάλος έρωτας που τον έκανε να τα παρατήσει όλα και το σχόλιο για την «κορεκτίλα»

Η κόρη του τον έχει αλλάξει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μιχάλης Σαράντης: Ο μεγάλος έρωτας που τον έκανε να τα παρατήσει όλα και το σχόλιο για την «κορεκτίλα»

Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν ο σημερινός (27/6) καλεσμένος της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση της κόρης που απέκτησε με την Μαίρη Μηνά, καθώς και για τον πρώτο του έρωτα, για τον οποίο παράτησε τα πάντα.

«Η μικρή μας κοντεύει 2 χρονών. Από τότε που έγινα μπαμπάς κατάλαβα ότι το αποτύπωμά μου πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο. Νομίζω έχει να κάνει με τη στάση ζωής σου, ούτως ή άλλως μετά την κόρη μου μετακινήθηκα. Δεν είμαι το τέλος του κόσμου, ούτε το κέντρο. Εκ των πραγμάτων σκέφτομαι λιγότερο πια για εμένα και περισσότερο για την κόρη μου και κατ’ επέκταση για τους άλλους. Δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου!», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε επίσης: Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά βάφτισαν την κόρη τους και το γιόρτασαν με beach party

«Έχω μεγαλύτερη έγνοια το αποτύπωμα που αφήνω με μια συμπεριφορά, με την ηθική μου, για τα πράγματα που δεν πουλάνε να λες πουλάνε. Η καλοσύνη πουλάει. Δεν πουλάει, πιο πολύ πουλάει το άλλο αλλά πρέπει…Να συνεργάζομαι δεν θέλω καθόλου με ανθρώπους που δεν είναι καλοί. Καλό είναι πριν πράξουμε, πριν μιλήσουμε, κάπως να φιλτράρεις το τι βγαίνει. Δεν το πάω στην κορεκτίλα, γιατί και η κορεκτίλα ανάποδα τα έχει πάει. Προσπαθεί αλλά με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Σαράντης

Ο Μιχάλης Σαράντης για τον πρώτο του έρωτα

Σε διαφορετικό σημείο, αναφερόμενος στις ακρότητες που έχει κάνει για έναν έρωτα, ο Μιχάλης Σαράντης, δήλωσε πως: «Για έναν έρωτα σταμάτησα να διαβάζω. Έπαιρνα το 608 και πήγαινα από την οδό Δροσοπούλου επάνω στο Γαλάτσι. Δεν περίμενα κάτω από το σπίτι, βέβαια, βγαίναμε κιόλας! Μπορεί να σε κάνει ένας έρωτας να τα παρατήσεις όλα, ειδικά αν είσαι εφηβάκι και σε τέτοια ηλικία. Μιλάω για τον πρώτο έρωτα, εκείνον που απλά δεν υπάρχει τίποτα. Μου έλεγαν οι γονείς να γυρίσω πίσω, αλλά εγώ δεν άκουγα».