Ζωή Κρονάκη: «Yπάρχει μια αβεβαιότητα και θα τραβήξει αρκετά, μέχρι μέσα Ιουλίου θα “σκάνε” πράγματα»

Όσα αποκάλυψε για το μέλλον της και για τις μεταγραφές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ζωή Κρονάκη: «Yπάρχει μια αβεβαιότητα και θα τραβήξει αρκετά, μέχρι μέσα Ιουλίου θα “σκάνε” πράγματα»

Η Ζωή Κρονάκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, όπου αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει το τέλος της σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς και για το δικό της μέλλον στην εκπομπή «Δύο στις 10» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

«Η εκπομπή ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Είναι μια χρονιά που υπάρχει μια αβεβαιότητα και θα τραβήξει αρκετά, μέχρι μέσα Ιουλίου θα “σκάνε” πράγματα. Δεν μπορώ να πω κάτι και για εμάς, γιατί δεν έχουμε υπογράψει αλλά υπάρχει ένα καλό κλίμα και διάθεση. Ό,τι πει το κανάλι μας!», δήλωσε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

Δείτε επίσης: Ζωή Κρονάκη: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της – Είναι 14 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Η Ζωή Κρονάκη για τις τηλεοπτικές εξελίξεις

«Όσο παρακολουθώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το σενάριο αλλάζει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Από τη μία ακούς ότι η Μαρία Αναστασοπούλου πηγαίνει στον ΣΚΑΪ και από την άλλη ότι συνεχίζει στον ΑΝΤ1. Με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν ένα ευχάριστο “προϊόν”. Είναι ο παλιός που είναι αλλιώς, είναι ο νέος που είναι ωραίος και μου αρέσει να υπάρχει μια μίξη και ένα κράμα στις εκπομπές», τόνισε εν συνεχεία η Ζωή Κρονάκη.

Όσον αφορά το σενάριο που θέλει την Νίκη Λυμπεράκη να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι, η Ζωή Κρονάκη απάντησε: «Είμαι της άποψης ότι ο καθένας εφόσον νιώθει ότι μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό μετερίζι, και νιώθει ότι του πηγαίνει, γιατί να μην το κάνει; Δεν έχω στο μυαλό μου ότι κάποιος είναι αμιγώς ενημερωτικός ή ότι ανήκει στην ψυχαγωγία».

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα brand από μόνη της, έχει δώσει τις διαπιστεύσεις της. Εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνη», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ζωή Κρονάκη. Επιστρέφοντας, πάντως, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε πως στο πλευρό της δεν θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου από την επόμενη χρονιά.