«Εξερράγη» o Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Λίγη ντροπή, ρε παιδιά! Αν είναι να τα ισοπεδώσουμε όλα...»

«Αυτό που κάνουμε τώρα με ενοχλεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Εξερράγη» o Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Λίγη ντροπή, ρε παιδιά! Αν είναι να τα ισοπεδώσουμε όλα...»

Ένα βίντεο-multi είπαν να φτιάξουν στο Fay's Time, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του που είδε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο ίδιο βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη.

Μόλις προβλήθηκε το... επίμαχο βίντεο, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά «εξερράγη». Σύμφωνα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, άξιζε πολύ μεγαλύτερη προβολή στις δηλώσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη υπέρ της Βίκυς Καγιά.

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα στον αέρα

«Λίγη ντροπή, ρε παιδιά, λίγη ντροπή. Μου βάζετε στο ίδιο βίντεο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και μετά μου πετάτε αυτό (σ.σ: το βίντεο της Ελέτσι). Ε όχι, ρε παιδιά, είπαμε. Έχουμε δει multi και multi, αυτό δεν ήταν multi, ήτανε...», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και συνέχισε: « Αν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, ας τα ισοπεδώσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Αυτό που κάνουμε τώρα με ενοχλεί. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, αγάπη μου, και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά. Η τοποθέτησή μου είναι ότι στα λίγα λεπτά που έχουμε πάντα να σχολιάζουμε το multi θα έπρεπε να αφιερωθούν σε όσα είπε η Καριοφυλλιά Καραμπέτη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: