Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: «Θέλουμε παιδί και το προσπαθούμε!»

Πώς απαντούν για τα παιχνίδια μεταξύ τους και για τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης μίλησαν στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου, τις τηλεοπτικές συζητήσεις που κάνει η δημοσιογράφος, αλλά και την προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού.

«Κάναμε συζητήσεις για την καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ, τώρα περιμένουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση, ταιριάζει στο δικό μου “κουστούμι” το lifestyle, είναι κάτι που έχω ξανακάνει», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης από την πλευρά του ευχήθηκε να ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία, πλέκοντας το εγκώμιο της συζύγου του: «Πιστεύω ότι η showbiz και η ελληνική τηλεόραση χάνουν που δεν έχουν την Ελισάβετ σε κάποια εκπομπή. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της, να… ηρεμήσουμε όλοι».

Τα παιχνίδια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη

Όπως αποκάλυψαν στη συνέχεια, παίζουν κυνηγητό και τρίλιζα στο σπίτι. «Καμιά φορά μου λέει ότι θέλει κάτι, της λέω: Έλα να το πάρεις. Και τριγυρνάμε γύρω-γύρω απ’ το τραπέζι, με κυνηγάει μέχρι να το πάρει. Τελικά εγώ επιβραδύνω και με πιάνει. Θέλουμε να κάνουμε παιδί και το προσπαθούμε, αλλά δεν χρειάζεται άγχος. Αν θελήσει ο Θεός, ελπίζω να συμβεί το ευτυχές γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για την Μαρία Αντωνά: «Μπράβο ο Λιάγκας... δεν του το' χα! Τον προτιμώ από τον Άρη Σοϊλέδη, sorry!»

Όσον αφορά την αποκάλυψη που έκανε για τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε με αιχμές απέναντι στον Νίκο Γκάνο, που την κατέκρινε για τις δηλώσεις της. «Ο έρωτας πρέπει να διαλαλείται. Ο Γιώργος (Λιάγκας) γενικά δεν κυκλοφορεί με γυναίκες. Έτυχε να τους δω με τη Μαρία Αντωνά. Ποιος είναι ο Νίκος Γκάνος; Έχω να τον δω και καιρό, δεν μου έρχεται τώρα... Ο τραγουδιστής που ήταν στο Survivor; Είχαμε γνωριστεί στη Μύκονο πιο παλιά, σίγουρα θα με ξέρει. Είπε για μένα “η πώς τη λένε”; Καλά έκανα λοιπόν και είπα ότι δεν τον ξέρω», απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε σχετικές ερωτήσεις.