Η Έλενα Παπαρίζου απαντά με πέντε λέξεις στα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Ξεκάθαρη η τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Έλενα Παπαρίζου απαντά με πέντε λέξεις στα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Ανάμεσα στις λαμπερές καλεσμένες των φετινών MAD VMA 2024 ήταν η Έλενα Παπαρίζου, που βραβεύτηκε τιμητικά για την προσφορά της στο τραγούδι και παρουσίασε ένα ξεχωριστό act πάνω στο stage. Στον απόηχο των μουσικών βραβείων, η τραγουδίστρια μίλησε στον Fipster και δεν κρύφτηκε σε καμία περίπτωση.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι τα περισσότερα μηνύματα μέσα στη μέρα τα ανταλλάσσει με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη. «Με τόση δουλειά που έχουμε και οι δύο, μιλάμε αναγκαστικά με μηνύματα. Τι να κάνουμε;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου, με τον youtuber να τον ρωτάει για την πιο παράξενη φήμη που έχει γραφτεί για εκείνη.

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: «Τέλος!» - Βάζει τέλος στο bodyshaming που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της

Η οριστική απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Ξεκάθαρη ήταν σε εκείνο το σημείο η Έλενα Παπαρίζου και απάντησε σε αυστηρό τόνο για όσους στο παρελθόν έχουν αφήσει αιχμές για την υγεία της. Με πέντε λέξεις απάντησε οριστικά στα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά «παράξενη φήμη» το ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο διάλογος είχε ως εξής

  • Fipster: Ποια είναι η πιο παράξενη φήμη που έχει γραφτεί για εσένα;
  • Έλενα Παπαρίζου: Ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει την εν λόγω φήμη, καθώς πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας της. Όπως έχει ξεκαθαρίσει, το μόνο που πέρασε ήταν ένα πρόβλημα στον θυρεοειδή.