Κλέλια Ανδριολάτου: Τα 10 χρόνια ψυχοθεραπείας, το μόντελινγκ από παιδί και τα πειράγματα στο σχολείο

«Καρφιτσώνανε τα περιοδικά στον πίνακα κι εγώ ντρεπόμουν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή το φινάλε του Maestro, και τη βράβευσή της στα τα 15α Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν η σημερινή (27/6) καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κυκλοφορία της νέας ταινίας με τίτλο «Ο Τελευταίος Ταξιτζής», στην ενασχόληση της με το μόντελινγκ από μικρή, καθώς και στην ψυχοθεραπεία που κάνει από την εφηβεία της.

«Είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για πρώτη φορά που σου είναι παντελώς άγνωστες και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι σου. Δηλαδή εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή», δήλωσε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Δείτε επίσης: Maestro: Έκλαιγε στην αγκαλιά του Παπακαλιάτη - Συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου στους Παξούς

Η Κλέλια Ανδριολάτου για το μόντελινγκ και την ψυχοθεραπεία

«Με έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα, σηκωνόμουν από τις 6 για να πάω στο γυμναστήριο και να προετοιμάσω το σώμα μου. Υπήρχε ένα πείραγμα στο σχολείο, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα κι εγώ ντρεπόμουν, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν. Δηλαδή έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα. Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία», συμπλήρωσε η Κλέλια Ανδριολάτου όσον αφορά την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

Σε διαφορετικό σημείο η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στον εσωτερικό διάλογο που κάνει, ενώ αποκάλυψε πως έχει αλλάξει ψυχοθεραπευτές μέσα στα χρόνια. «Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, είμαι 27 χρονών. Αυτό μπορεί και να τελειώνει κάποια στιγμή, δεν ξέρω. Είμαι εδώ για να το μάθω. Με ενδιαφέρει πάντως αυτή η συνομιλία με τον εαυτό μου, να αλλάζω ενδεχομένως θεραπευτές και να βλέπω τι έχουν να μου πουν. Όλη η ζωή είναι ένα μοίρασμα και μία επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.