Η Βίκυ Κάβουρα έχει γενέθλια και ο Γιώργος Τζαβέλλας της ευχήθηκε με μια φωτογραφία της κόρης τους

Το ζευγάρι πετάει στον έβδομο ουρανό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Βίκυ Κάβουρα έχει ακόμα μια σημαντική αφορμή για να χαμογελάει, καθώς είναι τα γενέθλια της. Η ηθοποιός υποδέχτηκε στις 30/5 τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, και για πρώτη φορά αναμένεται να γιορτάσουν οι τρεις τους μέσα σε κλίμα απόλυτης ευτυχίας.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με μπικίνι 3,5 εβδομάδες από τον τοκετό της - Έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι ευχές του Γιώργου Τζαβέλλα στη Βίκυ Κάβουρα

Άλλωστε στα στιγμιότυπα που μοιράζεται κατά καιρούς η Βίκυ Κάβουρα, φαίνεται να είναι αυτοκόλλητη με την κόρη της, και άλλη μία απόδειξη ήρθε μέσα από το story με το οποίο της ευχήθηκε ο σύντροφός της. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε μία φωτογραφία με τις δύο γυναίκες της ζωής του και ευχήθηκε: «Πολύχρονη μανούλα μας».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Βίκυ Κάβουρα:

Ανάρτηση Γιώργος Τζαβέλλας για Βίκυ Κάβουρα

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η μέρα του πατέρα, όταν η Βίκυ Κάβουρα είχε επαναλάβει τις ευχές, απευθυνόμενη στον Γιώργο Τζαβέλλα. Toν φωτογράφισε τον Γιώργο Τζαβέλλα μέσα στο ασανσέρ γράφοντας: «Χρόνια πολλά μπαμπάκα», ενώ και οι δύο έδειχναν φανερά ευδιάθετοι.

Το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυς Κάβουρα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 31/5/24 και λίγο αργότερα μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).