Σοκάρει η Χριστίνα Παππά για την άγρια επίθεση που δέχθηκε: «Αν είχε όπλο σίγουρα θα με σκότωνε! Με πάτησε με το αυτοκίνητό του...»

«Ο γιος μου κλαίγοντας έξω ήθελε να τον λιντσάρει και του είπε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοκάρει η Χριστίνα Παππά για την άγρια επίθεση που δέχθηκε: «Αν είχε όπλο σίγουρα θα με σκότωνε! Με πάτησε με το αυτοκίνητό του...»

Η Χριστίνα Παππά έπεσε θύμα μίας σοκαριστικής επίθεσης έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν ένας άνδρας θύμωσε μαζί της για τον τρόπο και το μέρος που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της. Δεν της επιτέθηκε μόνο φραστικά, αλλά την χτύπησε με το δικό του αμάξι και έπειτα ξεκίνησε να την χτυπάει και με τα χέρια του (δείτε εδώ τα βίντεο με τα σημάδια στο σώμα της).

Για το γεγονός αυτό μίλησε λίγες ώρες αργότερα στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, με την περιγραφή της να είναι ακόμη πιο έντονη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ποια ήταν και η αντίδραση του γιου της, Δημήτρη Παππά, όταν ενημερώθηκε για το συμβάν και έτρεξε να τη βρει.

Η σοκαριστική περιγραφή της Χριστίνας Παππά για την άγρια επίθεση που δέχθηκε

«Όσο πιο πολύ συγγνώμη ζητούσα, τόσο πιο πολύ έβριζε. Έχω δει ότι με το αυτοκίνητό του έχει κλείσει την πόρτα του συνοδηγού, αλλά μετά από πολύ πολύ βρίσιμο και χυδαίες προσβολές βγήκα έξω να πάρω την αστυνομία και να πω στη νύφη μου που περίμενε με το μωρό στο δρόμο στον ήλιο να πάρουν ταξί και να φύγουν, να μην έβλεπε το παιδί τέτοιο πράγμα.

Παίρνω το αυτοκίνητό μου, κάνω όπισθεν, να τον κλείσω... Αν είχε όπλο σίγουρα θα με σκότωνε. Του λέω "ζήτησέ μου συγγνώμη για να σε αφήσω να φύγεις". Και αντί να μου ζητήσει συγγνώμη, με κοιτάζει, μπαίνει στο αυτοκίνητο, και με όση δύναμη είχε, πήρε φόρα και με πάτησε. Με πάτησε με το αυτοκίνητό του. Πέφτω πάνω στο καπό. Βγαίνει έξω με αρπάζει από τα χέρια και με πετάει πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποιοι άνθρωποι εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες με βοήθησαν.

Μου έλεγαν "σταματήστε κυρία Παππά, μη το συνεχίζετε". Πως να ηρεμίσω; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα φεύγουν και θα μένουν ατιμώρητοι», είπε αρχικά.

«Ο γιος μου έξαλλος. Εγώ έχω άσθμα, αν δεν ήμουν σε φαρμακείο θα είχα μείνει στον τόπο. Ο γιος μου αν ερχόταν θα έκανε ζημιά και θα είχε ξεφτιλιστεί μία ολόκληρη οικογένεια για ένα τέτοιο περιστατικό. Ο γιος μου κλαίγοντας έξω ήθελε να τον λιντσάρει και του είπε "χίλια συγγνώμη, έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα"», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά - «Για τον γιο μου θα σκότωνα, είναι η ζωή μου και η ύπαρξή μου»