Κωνσταντίνος Μουσούλης: «Ήταν ωραίο ότι στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη»

Το άγνωστο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Μουσούλης: «Ήταν ωραίο ότι στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη»

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μουσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αμερική, στη σχέση που έχει χτίσει με τους γονείς του, Αγγελική Νικολούλη και Γιάννη Μουσούλη, καθώς και στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Το προφίλ της Αν Μαρί».

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης για τη ζωή στο εξωτερικό

«Η ζωή στην Αγγλία και την Αμερική έχει άλλη φιλοσοφία από την δική μας. Τα θετικά είναι η σκληραγώγηση, μια ωρίμανση όταν φεύγεις από το σπίτι σου και πας σε ένα ξένο τόπο. Σεβάστηκα την αξιοκρατία, είδα ότι μπορώ να εξερευνήσω πιο καλά ορισμένες ικανότητές μου, απ' ό,τι θα μπορούσα στην Ελλάδα. Ήταν ωραίο ότι στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη. Στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η νοοτροπία και σε εμποδίζει να ακολουθήσεις έναν καθαρά δικό σου δρόμο», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Μουσούλης: «Η μητέρα μου, η Αγγελική Νικολούλη είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα!»

Όσον αφορά τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τόνισε πως: «Όσα καλά και να σου δώσει είναι ένας ξένος τόπος, στη πορεία ανακάλυψα τα κομμάτια που μου λείπανε πραγματικά, την αίσθηση του να είσαι σπίτι σου, να είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί ο χρόνος περνάει. Κάποια στιγμή ζυγίζεις τα πράγματα και καταλαβαίνεις τι είναι πιο σημαντικό. Οι πρώτες δύο μέρες ήταν ζόρικες, αλλά πέρα από τους γονείς μου ήταν βασικό στήριγμα και ο δάσκαλός μου στο kickboxing και την παιδεία που μου έδωσε».

Το άγνωστο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης θυμήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό από μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Αγγελική Νικολούλη στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν 14 χρονών και στο σπίτι μας ήταν η Ελένη Μενεγάκη με συνεργείο για να κάνουν συνέντευξη στη μητέρα μου. Τη ρώτησα πότε θα προβληθεί, αλλά κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και σ' εμένα συνέντευξη, ενώ δεν ήθελα. Το κατάφερε χωρίς να το καταλάβω, δεν είχαμε ήχο, μου ζήτησε να το ξανακάνουμε και είπα “δεν υπάρχει περίπτωση”! Έγινε κυνηγητό μέσα στο σπίτι, όπου τελικά το έκανα με τα χίλια ζόρια. Θυμάμαι μου είχε πει ότι “εσύ και ο Σφακιανάκης με έχετε δυσκολέψει τόσο”», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

«Τι θυμήθηκες καλό μου παιδί, που μεγάλωσες πια...», ανέφερε με χιούμορ επιστρέφοντας στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη.