Μελίνα Νικολαΐδη: Ανανεωμένη με επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένο σώμα - Οι φωτογραφίες από την παραλία με μπικίνι λίγο μετά τον χωρισμό της

Περνάει το πρώτο της καλοκαίρι δύο χρόνια μετά χωρίς τον Πολυχρονιάδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει επιστρέψει από το Λονδίνο όπου σπουδάζει και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τις κολλητές της φίλες και την υπόλοιπη παρέα τους. Είναι το πρώτο καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια που περνά χωρίς τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, καθώς οι δυο τους, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, δεν είναι πλέον μαζί - δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού τους.

Πέρα από βόλτες και εξόδους πηγαίνει πολύ συχνά στην παραλία για να κάνει τις βουτιές της και να μαυρίσει κάτω από τον ήλιο και την Τετάρτη 26 Ιουνίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από την θάλασσα, όπου ποζάρει ανανεωμένη και χαμογελαστή με κίτρινο μπικίνι.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη με μπικίνι μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Προσέχει πολύ την εικόνα της, γι' αυτό και γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί και αυτό φαίνεται, αφού το σώμα της είναι καλλίγραμμο και η κοιλιά της επίπεδη. Περιττό να πούμε πως τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της γέμισαν με σχόλια αποθέωσης για το κορμί της.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να...» - «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν η Μελίνα μου είπε...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Όσο ήταν μαζί με τον σύντροφό της, που έχει δικό του γυμναστήριο (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στα μπουζούκια), πήγαιναν εκεί με την μητέρα της και γυμνάζονταν. Αυτό έκαναν και το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου, πολύ πριν ανακοινωθούν τα δυσάρεστα, όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η τραγουδίστρια.

Μητέρα και κόρη έκαναν μαζί γυμναστική, με τη νεαρή να σηκώνει από τα πόδια την μητέρα της, με εκείνη γεμάτη περηφάνεια να γράφει στη λεζάντα: «Κάποτε την σήκωνα εγώ!!!». Τα σχόλια πήραν "φωτιά" στη συνέχεια, με τους ακόλουθούς της να μην ξεχωρίζουν ποια είναι ποια, ενώ τις αποθέωναν για το παράδειγμα που δίνουν.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός θα είναι ο δεύτερος κουμπάρος τους - Ο γάμος θα γίνει το 2025