Μάρα Ζαχαρέα για Θεόδωρο Ρουσόπουλο: «Λείπει συνέχεια, νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό»

Ετοιμάζονται για κοινές διακοπές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τη Μάρα Ζαχαρέα την ώρα που έβγαινε από τις εγκαταστάσεις του Star. Η διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού, και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, έκανε απολογισμό της φετινής σεζόν, ενώ αναμένεται σύντομα να αναχωρήσει για διακοπές με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Όπως τόνισε, δεν τον βλέπει τόσο συχνά, γιατί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκείνος περνάει μεγάλα διαστήματα εκτός Ελλάδος.

«Χρειάζομαι τις διακοπές, θα σταματήσω από την άλλη εβδομάδα. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τον σύζυγό μου σε κάποια ταξίδια που έχει στο εξωτερικό, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό, λείπει συνέχεια», είπε χαριτολογώντας η Μάρα Ζαχαρέα για τον σύζυγό της και συμπλήρωσε ότι αναμένεται να περάσουν μέρος των διακοπών τους στο σπίτι που διατηρούν στην Πάρο.

Δείτε επίσης: Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό! Εδώ τελειώνουμε» - Έξαλλη στον αέρα του STAR έβαλε τις φωνές

Η Μάρα Ζαχαρέα κάνει απολογισμό της φετινής χρονιάς

Όταν ερωτήθηκε για τη φετινή χρονιά και την πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η Μάρα Ζαχαρέα απάντησε πως: «Καλή ήταν η φετινή σεζόν, έχω περάσει και χειρότερα. Είδα και τα νούμερα τηλεθέασης της χρονιάς, γιατί πλέον ό,τι ήταν να γίνει έχει γίνει, είμαστε ένα δεύτερο δελτίο σε σύνολο και δυναμικά κοινά. Το Star δεν είναι ένα κανάλι που έχει ισχυρό ενημερωτικό brand, θέλει ένα ισχυρό ψυχαγωγικό brand, οπότε θεωρώ πως αυτό που έχουμε πετύχει είναι πολύ σημαντικό, να ανέβουμε στο βάθρο και να πάρουμε το αργυρό μετάλλιο».

Κλείνοντας, μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή. «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή. Έχω δει ότι οι γυναίκες στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν λίγο νάζι, ακκίζονται μπροστά στην κάμερα, δεν νομίζω ότι το “έχω”. Ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, αρκεί να το υποστηρίζει. Δεν είμαστε όλοι καλοί για όλα, δεν μου αρέσει όταν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι, και το κάνεις επειδή το κάνει ο άλλος. Σε ζάπινγκ έχω ακούσει απίθανα μαργαριτάρια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρα Ζαχαρέα.