Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο σύντροφός μου έχει δύο παιδιά, είμαι μητέρα τριών παιδιών» - Πώς απάντησε για τον γάμο τους

«Δεν ήμουν μόνη μου πριν δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο σύντροφός μου έχει δύο παιδιά, είμαι μητέρα τριών παιδιών» - Πώς απάντησε για τον γάμο τους

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στη «Γη της Ελιάς» μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, για τη μητρότητα, και για τη σχέση της με τα άλλα δύο παιδιά του συντρόφου της, που πλέον τη βοηθούν στο μεγάλωμα του γιου της.

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω για ώρες μόνο για το παιδί μου, νομίζω ότι έχω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Δεν περίμενα πως θα το εκλάβω με αυτόν τον τρόπο. Στην αρχή ήθελα, μετά δεν ήθελα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν καταλάβαινα πολλά και αισθανόμουν ενοχές γι' αυτό. Όταν γέννησα δεν έκλαψα που το πήρα στην αγκαλιά μου, νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Άρχισα να αισθάνομαι πράγματα μετά τον πρώτο θηλασμό και έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Στα γυρίσματα είναι μαζί μου, στις φωτογραφίσεις», δήλωσε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ο συγκινητικός λόγος που δεν παντρεύεται με τον Νίκο Ράικο

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τα παιδιά του συντρόφου της

«Δεν ήμουν μόνη μου πριν από δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου. Από τότε υπήρχε ο σύντροφός μου και τα παιδιά του, αλλά δεν μιλούσα με τόση άνεση. Συχνά λέω πως είμαι μητέρα 3 παιδιών, υπάρχουν δύο μεγαλύτερα. Δεν ξέρω να σου πω πώς έγινε. Κι εγώ δεν το πιστεύω πότε ήμουν έγκυος, πότε γέννησα και πότε είμαι εδώ. Τα παιδιά του συντρόφου μου προσέχουν πολύ το μωρό, το κορίτσι περισσότερο. Γεννιόμαστε με αυτή τη φροντίδα», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, ούτε να παντρευτώ. Δεν το απέκλεια απλά σκεφτόμουν να υιοθετήσω, εφόσον υπάρχουν τόσα παιδιά σε ορφανοτροφεία. Το έχω κοιτάξει, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά για μία γυναίκα μόνη. Δεν έχει σημασία αν θα γεννήσεις ή θα υιοθετήσεις υιοθετήσεις, είσαι μαμά. Γεννιόμαστε μανούλες απλά η καθεμία επιλέγει διαφορετικό τρόπο να δείξει αυτήν την φροντίδα της. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που μόνες τους αποφασίζουν να έχουν ένα μωρό, και αυτό είναι φυσιολογικό. Θα μάθετε αργότερα αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του Mega η Αντιγόνη Κουλουκάκου.