Ντάνιελ Νούρκα: Πολύ πριν τους Συμπέθερους από τα Τίρανα και το Survivor - Η πρώτη του εμφάνιση στη showbiz

Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντάνιελ Νούρκα (αριστερά)
Instagram / Ντάνιελ Νούρκα (αριστερά)

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024! Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου κατάφερε να βγάλει εκτός ανταγωνισμού τα δύο μεγάλα φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση, σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης που στήθηκε στο Γαλάτσι και σήκωσε το κύπελλο, κερδίζοντας και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Δεν το πιστεύω, θέλω να δώσω ένα τεράστιο χειροκρότημα στα παιδιά που έπαιξαν. Ένα παιχνίδι δεν μας καθορίζει. Έτυχε η μέρα να είναι δική μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, μας γεμίσατε με ενέργεια. Το αφιερώνω στα φιλαράκια μου και στους γονείς μου, γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, όχι εγώ που πετούσα κρίκους. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και την κοπέλα μου. Δεν έχω λόγια. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μεγάλος νικητής του Survivor, πριν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μπορεί να ήταν το outsider για αρκετούς, ωστόσο το ήθελε πάρα πολύ και ήταν για πολλούς ο παίκτης που το άξιζε περισσότερο από όλους, διότι έδειξε την μεγαλύτερη εξέλιξη αγωνιστικά στο ριάλιτι επιβίωσης και η ζωή του γενικότερα δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Νούρκα στο χώρο της showbiz

Έχει μιλήσει πολλές φορές για την μετανάστευση με τους γονείς του από την Αλβανία και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσαρμογή του, ωστόσο υπήρξε πάντα μαχητής και έτσι κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, σπουδάζοντας (δείτε εδώ τι έχει σπουδάσει) αρχικά και τελικά καταλήγοντας στην υποκριτική.

Ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, ωστόσο η πρώτη του επαφή με τον χώρο δεν ήταν αυτή. Το σίριαλ βγήκε στον αέρα το 2022, αλλά ο ίδιος τέσσερα χρόνια πριν είχε πάρει μία ιδέα παίζοντας στο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά για το τραγούδι του «Αλλάζω».

«Στο παρελθόν είχα παίξει σ' ένα βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά, για το τραγούδι «Αλλάζω», και θυμάμαι ότι ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος, παρόλο που ήταν κάτι σχετικά μικρό. Μου άρεσε πολύ η διαδικασία στο γύρισμα, οπότε αποφάσισα να το συνεχίσω», είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα.

Δείτε επίσης: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Όλη η αλήθεια για το παρελθόν του μεγάλου νικητή του Survivor 2024