Έξαλλος ο Λιάγκας κατά Τσιμτσιλή και Βερύκιου: «Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος! Γα@@το σήμερα»

Και όλα αυτά για τον γάμο του Κασσελάκη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Λιάγκας κατά Τσιμτσιλή και Βερύκιου: «Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος! Γα@@το σήμερα»

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει όπως φαίνεται την κόντρα του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και αυτή την φορά μπαίνει στο "παιχνίδι" και ο Δήμος Βερύκιος. Μετά την πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος πως τελικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, ο παρουσιαστής του απάντησε φανερά εκνευρισμένος.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Τσιμτσιλή - Βερύκιο

«Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει τους κάνει καλό; Πάλι με αμφισβήτησε για ένα ρεπορτάζ ότι έδωσα. Δεν το έδωσα εγώ το ρεπορτάζ αλλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να δουν τι λέμε και τι γίνεται, όπως εμείς μπαίνουμε», ανέφερε αρχικά και πρόβαλε βίντεο με τα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω όχι επειδή δεν σας εκτιμώ και πάτε και πάρα πολύ καλά και δικαίως και λέω και πολύ καλά λόγια για την Σταματίνα και για την εκπομπή της και το ξέρει, επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Βλέπω τένις, κανένα ποδόσφαιρο και τέλος. Βλέπω αναπαραγωγές στα site.

Εγώ λοιπόν δεν έδωσα ρεπορτάζ, πήγα στις Σπέτσες, μίλησα με τον ίδιο τον Κασσελάκη και τον ίδιο τον Αργυρό και τους έβαλα και μίλησαν οι δυο τους. Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν τι να κάνω. Έβαλα τον Κασσελάκη να πάρει τηλέφωνο τον Αργυρό μπροστά μου χωρίς να είναι συνεννοημένο. Τώρα αν από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα ή αν ήταν για να κοροϊδέψουν τον βλάκα τον Λιάγκα, την έφαγα και εγώ, φάτε την και εσείς. Εγώ δε έκαναν ρεπορτάζ μεταφέροντας την πληροφορία, μίλησα με τον ίδιο και τον Αργυρό, τι άλλο να κάνω. Αν άλλαξαν άποψη δεν ξέρω. Αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ψέματα, δεν λέω εγώ, λένε αυτοί. Γαμ@@ο σήμερα», είπε στην συνέχεια με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής του και πρόβαλε βίντεο όπου μιλάει με τον Κασσελάκη και τον Αργυρό.

«Άρα κ. Βερύκιε, για να τελειώνουμε με την πλάκα... όταν εσείς ψευδώς βγαίνατε και λέγατε ότι θα πάει να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο, ο Αργυρός δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος. Καταλάβατε; Αν με κοροϊδεύουν, σαν κοροϊδεύω», σχολίασε έξαλλος.

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθαρίζει για το γάμο του - «Το νομικό πλαίσιο του γάμου, έχει τελειώσει! Στην Κρήτη θα γίνει...»