Γιώργος Μαζωνάκης: «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι ξέρετε! Από εδώ και μετά θα...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για την διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω

Πιο έτοιμος από ποτέ για να μιλήσει για όσα συνέβησαν στην οικογένειά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι ξέρετε! Από εδώ και μετά θα...» -

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου ολοκληρωμένη, ωστόσο σήμερα 27/6 θέλησαν να προβάλουν ένα μικρό απόσπασμα στον αέρα για να δώσουν μία γεύση στο κοινό.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, σε αυτό φαίνεται πως ήταν έτοιμος να "σπάσει" τη σιωπή του και να μιλήσει δημόσια για την κόντρα με την αδερφή του, Βάσω, με την οποία έχει φτάσει σε δικαστική διαμάχη το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ τελευταία ανακοίνωση του δικηγόρου του). Αυτό, μάλιστα, τον έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαζωνάκη για την διαμάχη με την αδερφή του

«Το "καλά" είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη διαμάχη με την αδερφή του και την εντύπωση που έχει κάνει στον κόσμο, διότι όλοι γνώριζαν πως ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους και σαν οικογένεια γενικότερα, απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση στην οποία αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε».

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, επειδή έχω ξεκινήσει από πολύ μικρός, από 15 χρονών, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναβρήκα τον λαιμό μου, την αγάπη με τον λαιμό μου, που έχει το συναίσθημα και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης - Αυτό φέρεται να είναι το σπίτι στην Μύκονο που τον έκανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα (Βίντεο)