Σοφία Πολυζωγοπούλου: Αναβλήθηκε η δίκη με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα μετά την εισβολή στο σπίτι της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Facebook: Σοφία Πολυζωγοπούλου (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Facebook: Σοφία Πολυζωγοπούλου (δεξιά)

Λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με την μεγάλη κόρη τους (δείτε τις εδώ), βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού για να πάρουν τα πράγματά του, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες και η δικηγόρος να καταλήξει να προχωρά σε μήνυση κατά της δεύτερης.

Γιατί αναβλήθηκε η δίκη της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου θα πραγματοποιούνταν η δίκη για το γεγονός αυτό και την εισβολή στο σπίτι του θύματος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Έθνος, η δίκη αναβλήθηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2024. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ζήτησε η ίδια να γίνει η αναβολή, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστά τα αίτια.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Σπάει» τη σιωπή της για τον Απόστολο Λύτρα: «Υστερόβουλη η συγγνώμη του! Δεν είναι “η κακιά η ώρα”, είναι έγκλημα»

Σοφία Πολυζωγοπούλου
Facebook / Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, παρόλο που τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, είχε πάρει πίσω την καταγγελία της και πλέον στηρίζει τον Απόστολο Λύτρα. Η εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό δημοσιοποίησε, μάλιστα, την κατάθεση της πρώην συζύγου του και μητέρας των δυο παιδιών του για την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου, όπου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές. Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο όμως απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά του. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του», είπε για την μήνυση που του είχε κάνει το 2017 και αθωώθηκε.

Δείτε επίσης: O Απόστολος Λύτρας τσακώθηκε με συγκρατούμενο του στις φυλακές - Τα παράνομα πως κινδυνεύει η ζωή του

Όσον αφορά την κόρη του ηλικίας 19 ετών, έχει πει στην κατάθεση της για τον πατέρα της και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου επιδίωξε ότι έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της, αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μάς προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου».