Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Αυτό δεν το δέχομαι ποτέ!» - «Τώρα που ξέρεις ότι κάποιοι θα μείνουν χωρίς δουλειά...»

Τα σχόλια μετά τις τελευταίες του δηλώσεις για την Μπέττυ Μαγγίρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Αυτό δεν το δέχομαι ποτέ!» - «Τώρα που ξέρεις ότι κάποιοι θα μείνουν χωρίς δουλειά...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, σχετικά με το Happy Day, τις Ευρωεκλογές, αλλά και την κόντρα του με την Μπέττυ Μαγγίρα, επιμένοντας για την τελευταία πως θα έπρεπε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, όχι για το Happy Day, πολλά beef και φασαρία! Ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο ήρεμα, να τους φωτίσει όλους το Άγιο Πνεύμα, να ηρεμήσουμε λίγο. Θα ήθελα να ξεχάσω το beef με τον Κασσελάκη, με στεναχώρησε και με πλήγωσε. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν έντιμη η συμπεριφορά τους απέναντί μου, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Ένα συγγνώμη χρειάζομαι, τίποτα άλλο...», είπε αρχικά και για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επισήμανε:

«Δεν θέλω να μιλάω για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οι απόψεις μου είναι γνωστές. Οι άνθρωποι που δεν τηρούν τη δεοντολογία στην τηλεόραση, θα έπρεπε να απομακρύνονται από αυτήν. Στη δική μου περίπτωση δεν τήρησαν τη δεοντολογία, αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα, να τακτοποιηθούν κάπου. Και να έχουν βάλει μυαλό, ώστε στην επόμενη απόπειρά τους για τηλεοπτική εκπομπή να μπορέσουν να τηρούν τη δεοντολογία».

Δείτε επίσης: «Ποια είναι η κυρία; Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή!» - "Κόλαφος" κατά της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά

Το ξέσπασμα της Ελένης Χατζίδου για τον Δημήτρη Παπανώτα

Τα λόγια του, λοιπόν, σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου στον αέρα του Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου να ξεσπά κατά του δημοσιογράφου, καθώς θεωρεί ότι και εκείνος έχει υπάρξει πολλές φορές παραπάνω από αυστηρός σε δηλώσεις του για πρόσωπα του χώρου.

«Δεν θα σταματήσω να το λέω, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Παπανώτας, που έχει υπάρξει πάρα πολύ αυστηρός και πάρα πολύ αιχμηρός, δεν έχει μετρήσει λόγια για ανθρώπους και καταστάσεις και δεν λες ότι είναι γλυκομίλητος και με την καλή του την κουβέντα… Καλές κουβέντες μπορεί να λέει και να είναι to the point, αλλά δεν το δέχομαι το "την αλήθεια μου λέω". Αυτό δεν το δέχομαι ποτέ! Γιατί πάντα εκεί δικαιολογούμε πράγματα σκληρά που μπορεί να πούμε. Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητα σε ανθρώπους... Να μην ηρεμεί με τίποτα, να μην το καταλαγιάζει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Κάποιες φορές στη ζωή και στις δηλώσεις υπάρχει το timing. Δεν υπάρχει χειρότερο timing από αυτό, τώρα που ξέρεις ότι η εκπομπή σταματάει και κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά....», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στη συνέχεια, με αφορμή το γεγονός πως το I Love ΣουΚου σταματάει (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

«Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αυτή τη στιγμή, έχω πει δημόσια τη γνώμη μου για τον κύριο Παπανώτα. Από την άλλη, συνεχίζει και κρατάει την ίδια γνώμη, δεν κάνει κωλοτούμπα με έναν τρόπο, δεν γυρίζει τη μπιφτέκα να πει ότι "τώρα πρέπει να στενοχωρηθώ και να αλλάξω". Αυτή είναι η γνώμη του και δεν χρειάζεται να την γυρίσει στο φινάλε», δήλωσε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.