Μαρία Αντωνά: «Βλέπω καλά έτσι;» - Τα υπονοούμενα για τον Σάκη Κατσούλη μπροστά στην κάμερα του Survivor

Το πρόδωσε κανονικά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Βλέπω καλά έτσι;» - Τα υπονοούμενα για τον Σάκη Κατσούλη μπροστά στην κάμερα του Survivor

Η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου βρέθηκε στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Survivor και να εμψυχώσει τους πρώην συμπαίκτες της, ντυμένη στα λευκά, με ένα πολύ εντυπωσιακό μίνι φόρεμα με άνοιγμα στην κοιλιά.

Εκεί βρέθηκε, όμως, και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor All Star, ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη με την είσοδό του (δείτε εδώ το βίντεο). Οι δυο τους, λοιπόν, μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΙ και έκαναν προβλέψεις για τον νικητή πριν αναδειχθεί ο Ντάνιελ Νούρκα, ενώ η δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" τον επιχειρηματία, αφήνοντας υπονοούμενα για το επαγγελματικό του μέλλον και την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Το υπονοούμενο της Μαρίας Αντωνά για τον Σάκη Κατσούλη στον τελικό του Survivor

«Να ρωτήσω κάτι; Ο Σάκης Κατσούλης κρατάει μικρόφωνο; Βλέπω καλά έτσι; Μήπως επειδή... Δεν ξέρω. Έρχονται πολλά πρότζεκτ στο κανάλι!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά, με τον Γιώργο Λιανό να της απαντά: «Δεν ξέρω... Ας το αφήσουμε να αιωρείται».

Και δεν είναι μόνο αυτό... Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια, πλησίασε τον Σάκη Κατσούλη και τον ρώτησε ξεκάθαρα εάν έχει σχέση με το νέο ριάλιτι του καναλιού, το Exathlon, που ακούγεται πως θα έρθει την επόμενη σεζόν, με τον ίδιο να υπεκφεύγει.

  • Μαρία Αντωνά: Σάκη Κατσούλη έχω ακούσει ότι ψάχνουν παρουσιαστή για το Exathlon...
  • Σάκης Κατσούλης: Τι σχέση έχω εγώ με αυτό;
  • Μαρία Αντωνά: Μήπως ετοιμάζεσαι; Μικρόφωνο κρατάς...
  • Σάκης Κατσούλης: Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Δείτε επίσης: H εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιού με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Ο Θεός ξέρει και...»