Αντίνοος Αλμπάνης – Πώς απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα reality: «Για να πω ότι θα το έκανα...»

Όσα δήλωσε για το φινάλε του Maestro

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης – Πώς απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα reality: «Για να πω ότι θα το έκανα...»

O Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τετάρτης (26/6). Με αφορμή το φινάλε των γυρισμάτων του Γ' κύκλου του Maestro ο ηθοποιός συνομίλησε με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για τα συναισθήματά του, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή σε άλλο ρόλο.

«Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για τον Γ' κύκλο του Maestro. Αισίως έκλεισε αυτή η μεγάλη ιστορία για όλους μας, ένα ταξίδι που κράτησε τρία περίπου χρόνια. Τον Γ' κύκλο θα τον δείτε το φθινόπωρο, υπολείπονται τέσσερα πολύ σημαντικά επεισόδια. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι. Οι στιγμές που πρέπει να αποχωριστούμε είναι πολύ φορτισμένες συγκινισιακά, μικροί θάνατοι», δήλωσε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε επίσης: Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο twitter!» - Η απάντηση για το σχόλιο που έκανε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

Και συμπλήρωσε: «Παίζω στο τελευταίο επεισόδιο. Ήταν μεγάλο δώρο για εμάς αυτή η δουλειά και μία ευκαιρία να γίνει άνοιγμα στις διεθνείς παραγωγές. Λέμε για τις εγχώριες παραγωγές, αλλά το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να είμαστε στο Νο6 και Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης του Netflix, στις μη αγγλόφωνες σειρές, είναι σπουδαία κατάκτηση του Χριστόφορου».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντάει για το ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην παρουσίαση. «Δεν θα παρουσίαζα reality. Με κάλεσε ένας άνθρωπος της δουλειάς που διοργανώνει σεμινάρια για ηθοποιούς ή για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Και μου λέει “έλα να κάνουμε ένα σεμινάριο, να διδάξεις”. Και του λέω “όχι”. Μου λέει “γιατί όχι;”. Γιατί δεν ξέρω να το κάνω, δεν ξέρω να διδάσκω», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Από τη στιγμή που δεν το έχω σπουδάσει και δεν ξέρω να το κάνω, δεν μπορώ και να το αναλάβω. Δεν μπορώ να στέκομαι μπροστά από ανθρώπους και να τους πουλάω κάτι που δεν ξέρω τι είναι αυτό. Απαιτώ από τον εαυτό μου να έχω μία γνώση αυτού που κάνω. Είναι ένας χώρος τελείως διαφορετικός και για να πω ότι θα το έκανα, θα έπρεπε να έχω εκπαιδευτεί», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης όσον αφορά αυτό το θέμα.