Λίνα Νικολακοπούλου – Η δήλωσή της έφερε αντιδράσεις: «Ρατσιστικό ξερατσιστικό είναι η αλήθεια»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λίνα Νικολακοπούλου – Η δήλωσή της έφερε αντιδράσεις: «Ρατσιστικό ξερατσιστικό είναι η αλήθεια»

Η Λίνα Νικολακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης (26/6). Μεταξύ άλλων η σπουδαία τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη φετινή της παρουσία στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Νύχτα Στάσου» και τις εμπειρίες που αποκόμισε, με μία δήλωσή της ωστόσο να προκαλεί αντιδράσεις.

«Ήταν μια ωραία εμπειρία αυτή στην εκπομπή, κέρδισα κατ’ αρχήν το να βλέπω ζωντανά να τραγουδάνε φωνές και τραγουδιστές που, επειδή δεν πάω στα νυχτερινά κέντρα, δεν τους είχα δει ποτέ ούτε και θα τους έβλεπα. Τους απήλαυσα εκεί και είδα τι καλλιτέχνες ωραίοι είναι, την δική τους συγκίνηση που με έβλεπαν οπότε αισθάνθηκα υπέροχα. Συν ότι όλος ο κόσμος μού έλεγε "μας ομορφύνατε το Σαββατοκύριακο μας" και πήρα αγάπη», είπε αρχικά η Λίνα Νικολακοπούλου.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πολύ μεγάλη προσοχή! Μου ήρθε και εμένα τώρα...» - Φανερά αναστατωμένη στον αέρα της ΕΡΤ

Το «ρατσιστικό» σχόλιο της Λίνας Νικολακοπούλου

«Να πω και κάτι χαριτωμένο τώρα. Λέω για την τηλεόραση, ανάλογα με την ηλικία, η γυναίκα πρέπει να τραβιέται ή να αποτραβιέται! Οπότε εγώ τα ζυγίζω όλα και λέω ότι για κάθε μέσο, αν γίνεται με συνθήκες πολύ fashion, καλύτερα να κάτσεις σε ένα καφενείο και να μην χάσεις την ώρα σου. Αν όμως γίνονται εκπομπές για την Τέχνη με κουβέντες και ένα αλλιώτικο πλαίσιο, πολύ ευχαρίστως γιατί περνούν και τα χρόνια. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση θέλουν να βλέπουν νέα πρόσωπα στις γυναίκες», ανέφερε στη συνέχεια η Λίνα Νικολακοπούλου.

Σε εκείνο το σημείο αντέδρασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που τόνισε πως: «Αυτό είναι ρατσιστικό», για να λάβει την απάντηση από τη Λίνα Νικολακοπούλου: «Ρατσιστικό ξερατσιστικό, είναι η αλήθεια. Μην έχουμε αγωνία με την αλήθεια. χώρος υπάρχει πάντα αλλά τον χώρο τον κάνει το να ονομάσεις κάτι αληθινά. Αυτό δημιουργεί τον χώρο, αυτό λύνει τους κόμπους και τα αμίλητα»