Ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάρει τη Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση Λύτρα: «Φαινόταν στο βίντεο, είχε ξενερώσει»

Τα καρφιά για το «χάμπουργκερ» και τις δηλώσεις για «καριέρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάρει τη Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση Λύτρα: «Φαινόταν στο βίντεο, είχε ξενερώσει»

Αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, συγκεκριμένα για την «καριέρα που καταστρέφεται στο ζενίθ της», καθώς και η «συγγνώμη» της την επόμενη μέρα. Με τον δικό του τρόπο ο standup κωμικός και youtuber Διονύσης Ατζαράκης επέλεξε να... τρολάρει τις ατάκες της δημοσιογράφου.

Ο κωμικός βρισκόταν στον δικό της ρόλο, ενώ «αρχισυντάκτης» του είχε αναλάβει ο Θωμάς Ζάμπρας που με κάθε αφορμή προσπαθούσε να τον αποτρέψει να το κάνει χειρότερο. Αντίθετα ο Διονύσης Ατζαράκης δεν σταμάτησε να εστιάζει στην... καριέρα του ποινικολόγου.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Διονύσης Ατζαράκης για την υπόθεση του Κολωνού – «Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, ο Λιάκος για το άθλημα»

Το τρολάρισμα του Διονύση Ατζαράκη στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπει κανείς ένα τέτοιο περιστατικό κακοποίησης μιας... καριέρας που ήταν στο ζενίθ. Έχτιζε χρόνια ο άνθρωπος μία ζηλευτή καριέρα και θα τη χάσει ξαφνικά με μια κατραπακιά, την οποία μπορεί να έριξε ο ίδιος, αλλά και πάλι κρίμα! Όλοι στην εκπομπή είμαστε με το θύμα, αλλά εδώ υπάρχει κι ένα άλλο θέμα, μία καριέρα τόσο χτισμένη που καταστρέφεται!», αναφέρει αρχικά στο βίντεό του για τη Ζήνα Κουτσελίνη, ο Διονύσης Ατζαράκης

«Αλλάζοντας θέμα, ξέρουμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή μέσα σε αυτό το σπίτι; Ο άνθρωπος ήταν εμφανώς στενοχωρημένος, φαινόταν στο βίντεο, είχε ξενερώσει, είχε τις μαύρες του, ήταν ξεκάθαρα κατσούφης. Του έχει χαλάσει η μέρα του ανθρώπου. Τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή; Δεν ξέρω αν ανέφερα και αυτή τη φάση με την καριέρα του. Αρκετά με τον λαϊκισμό σας. Μία καριέρα που ήταν στο ζενίθ της πλήττεται, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει», τονίζει στη συνέχεια ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο βίντεο υπάρχει και δεύτερο απόσπασμα με σαφείς αναφορές στην επομένη, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις αντιδράσεις που ξέσπασαν. «Όσοι με είδατε χθες θα θεωρήσατε ότι μικρός είχα λεφτά να φάω χάμπουργκερ. Ε λοιπόν δεν είχα, ούτε χάμπουργκερ, τσιζμπούργκερ, ούτε hot dog, ούτε σουβλάκι, τυρόπιτα, κουλούρι», αναφέρει κλείνοντας το τρολάρισμα στη Ζήνα Κουτσελίνη ο Διονύσης Ατζαράκης.