Μαρία Αναστασοπούλου: «Αν συμφωνούσαμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη, θα υπήρχε πρόβλημα...»

Πώς απάντησε για τις διαφωνίες τους στον αέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: «Αν συμφωνούσαμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη, θα υπήρχε πρόβλημα...»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διαφωνίες που είχαν στον αέρα, κάνοντας τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά.

«Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που περιμένουμε όλοι για να κάνουμε restart και έναν μίνι-απολογισμό. Αλλά δεν γίνεται μόνο στο τέλος, κάνουμε απολογισμό και “εν κινήσει”. Όσο κυλάει η χρονιά κοιτάζεις πίσω και βλέπεις ποια πράγματα πήγαν καλά και ποια όχι. Και να μην πήγαν κάποια πράγματα καλά, δεν έγινε και τίποτα», δήλωσε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν το «διαζύγιο»

Η Μαρία Αναστασοπούλου για τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν γνωριζόμασταν από πριν, είχαμε βρεθεί 1-2 φορές τυχαία. Το γεγονός ότι με επέλεξε ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», τόνισε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου

«Δεν υπάρχει επαγγελματικό βήμα που έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη, γιατί προχώρησα βήμα-βήμα, άρα πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Θα ήταν πολύ εύκολο να “συμφωνούμε” σε όλα, ενώ διαφωνούμε στην πραγματικότητα σε ορισμένα πράγματα, όπως διαφωνούν όλοι οι επαγγελματίες. Είναι περισσότερο τίμιο αυτό να φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Δεν θα ήμασταν καλά αν συμφωνούσαμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη, θα υπήρχε πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω, έχω στο μυαλό μου πολύ απλά τα πράγματα», ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου, κλείνοντας το θέμα «Γιώργος Παπαδάκης».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη: