Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Του τάξανε εκπομπή… Ποτέ! Το έχουμε ξαναδεί με τον Κωνσταντάρα»

Οι αιχμές για την παραμονή του παρουσιαστή στο MEGA

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Του τάξανε εκπομπή… Ποτέ! Το έχουμε ξαναδεί με τον Κωνσταντάρα»

Τα μεταγραφικά νέα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολίασαν σήμερα (26/6) το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα. Παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και να αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα, τελικά φαίνεται πως η αντιπρόταση απ' το Mega ήταν πιο ισχυρή και θα παραμείνει στο δυναμικό του μεγάλου καναλιού. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν φάνηκε ικανοποιημένη με τις εξελίξεις, ωστόσο.

Το επικρατέστερο σενάριο, μέχρι στιγμής, θέλει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, που αναλαμβάνει νέα πρωινή εκπομπή στο κανάλι. Ο παρουσιαστής αναμένεται να έχει ενισχυμένο ρόλο, επαναφέροντας τις συνεντεύξεις του, στο στυλ του παλαιότερου «Ougga challenge», ενώ συζητάει και για δική του εκπομπή. Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, το τελευταίο δεν πρόκειται να συμβεί.

Δείτε επίσης: Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η ανακοίνωση στην κάμερα του ALPHA

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την παραμονή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Mega

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως του άξιζε να έχει ρόλο πρωταγωνιστή: «Χωρίς δική του εκπομπή ρε παιδιά; Άρα, θα είναι συμπαρουσιαστής με τη Σκορδά, τη Δανάη, τη Μαγγίρα ή όποιον να είναι; Α, σχολιαστής». Όταν, δε, αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μετά τον Ιανουάριο του 2025, δεν μάσησε τα λόγια της.

«Ωχ κατάλαβα, του τάξανε και καλά αυτό. Να πω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το έχουμε ξανάδει να γίνεται και με τον Κωνσταντάρα. Επειδή τους θέλουνε κάπου κι είναι ένα πρόσωπο πολύ καλό για να πλαισιώνει μία κεντρική παρουσιάστρια, τού λένε ναι θα σου δώσουμε στο β’ μισό αυτό… Ποτέ! Εύχομαι να γίνει, αλλά λέω πολλές φορές τι γίνεται», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Κατερίνα Καινούργιου.