Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτήν την αλλαγή στην εμφάνισή της «έκοψε» 15 χρόνια από πάνω της

Νέο look για την ηθοποιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ήταν μία χρονιά αλλαγών για την Αθηνά Οικονομάκου, που φαίνεται να προσαρμόζεται στη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο, γι' αυτό και τόλμησε ακόμα μία αλλαγή, αυτή τη φορά στο look της. Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της ως τον ώμο και τόνισε τις ξανθιές ανταύγιες που είχε από πριν, και την κολακεύουν ιδιαίτερα.

Θυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες μόλις, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε πως ακολούθησε χωριστούς δρόμους με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια και στα σαρκώδη χείλη του μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα. Μάλιστα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Ούτε σε πρόσφατα σχόλια κρύφτηκαν, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να μοιραστούν αυτή τη σχέση.

Δείτε επίσης: Μπρούνο Τσερέλα: Αποθεώνει δημόσια τη σύντροφό του, Αθηνά Οικονομάκου - Το σχόλιο σε φωτογραφία της στο instagram

Ταξιδεύει με ανανεωμένο look η Αθηνά Οικονομάκου

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται σε ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια για την Αθηνά Οικονομάκου. Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε, ωστόσο, πως είναι στα καλύτερά της και πως το νέο της look της πηγαίνει πολύ. Μαζί με τα μαλλιά της, με μία απλή κίνηση, «έκοψε» τουλάχιστον 15 χρόνια από την εξωτερική της εμφάνιση. Στην περίπτωση που ταξιδεύει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, είναι σίγουρο ότι θα βρει θετική ανταπόκριση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου: