Αλέξης Κούγιας - Mε τη 19χρονη κόρη του στα δικαστήρια: «Τον θαυμάζω πολύ ως άνθρωπο, ως δικηγόρο»

Η Μάιρα Κούγια ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας - Mε τη 19χρονη κόρη του στα δικαστήρια: «Τον θαυμάζω πολύ ως άνθρωπο, ως δικηγόρο»

Έξω απ' τα δικαστήρια βρέθηκαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, όπου συνάντησαν τον Αλέξη Κούγια. Στο πλευρό του ποινικολόγου για πρώτη φορά βρισκόταν η 19χρονη κόρη του, Μάιρα, η οποία μίλησε μάλιστα στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, όταν τη ρώτησαν αν θαυμάζει τον πατέρα της, η Μάιρα Κούγια απάντησε με τη μία: «Πάρα πολύ! Γενικά τον θαυμάζω ως άνθρωπο, ως δικηγόρο, στην καθημερινότητά του... Σε όλα!». Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί να μην μίλησε, για να μην την διακόψει, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι την καμαρώνει και χαμογελούσε με αυτά που άκουγε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Super Kατερίνα»:

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε αυτό που τον ενώνει με την Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενής σας»

Το προφίλ της κόρης του Αλέξη Κούγια

Ο ποινικολόγος απέκτησε δύο παιδιά από τον γάμο του με την Εύη Βατίδου. Τόσο ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Χρήστος, όσο και η 19χρονη Μάιρα ακολουθούν στα χνάρια του Αλέξη Κούγια και σπουδάζουν στη Νομική. «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, 14 μήνες μετά, ήμουν μέσα στον τοκετό. Όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα κάτι το απίστευτο. Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα ξεκίνησα με τα πόδια από το Μαρούσι και έφτασα στην Πεντέλη. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα ξανά το ίδιο, αλλά ένιωσα και ότι έχω μία τεράστια ευθύνη», είχε δηλώσει ο ποινικολόγος στην εκπομπή EQ του Action 24.