Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, τα μηνύματα body shaming με είχαν επηρεάσει»

Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς εξομολογείται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, τα μηνύματα body shaming με είχαν επηρεάσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η Βασιλική από τη «Γη της Ελιάς», μίλησε για την παρουσία της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, για την εποχή που έπαιζε στο «Νησί», σε ηλικία μόλις 8 ετών, καθώς και για τα μηνύματα που τη στενοχώρησαν στο παρελθόν.

«Πάμε 4η σεζόν, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτό που κάνουμε. Η Βασιλική στην αρχή δεν ήταν τόσο κοντά σε μένα από άποψη χαρακτήρα. Πλέον έχει γίνει ένας χαρακτήρας που πατάει στα πόδια του, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται, κάτι που κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια», δήλωσε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Ιφιγένεια Τζόλα: Δέχτηκε έκπληξη γενεθλίων από τους ηθοποιούς της Γης της Ελιάς - Η τεράστια τούρτα & η αφιέρωση (Βίντεο)

Η Ιφιγένεια Τζόλα για την οικογένειά της και το bullying

«Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι είχα δίπλα μου τους γονείς μου και ότι στήριξαν την επιλογή μου. Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα αφήσω τις σπουδές μου και το ήθελα και εγώ. Όταν αναλαμβάνω κάτι θέλω να είμαι τελειομανής. Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι δίπλα μου σε όλα, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου. Και η αδελφή μου, δεν θέλω να την αδικήσω», ανέφερε εν συνεχεία η Ιφιγένεια Τζόλα.

«Δυστυχώς είχα αντιμετωπίσει bullying. Είχα δει μηνύματα που με είχαν επηρεάσει για λίγο στις αρχές που αφορούσαν τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου, αυτό που λέμε body shaming, επειδή ήμουν αδύνατη. Είχα “ενημερώσει” όλους ότι είμαι υγιέστατη, ότι αγαπώ το σώμα μου και κάθε άνθρωπος πρέπει να αγαπάει το σώμα που έχει», κατέληξε η Ιφιγένεια Τζόλα, μιλώντας στην κάμερα του MEGA.