Ελένη Μενεγάκη: «Έχασα χρόνο! Θέλω μεγαλώνοντας να...» - Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά της

Δεν την ακούμε να μιλάει έτσι συχνά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Έχασα χρόνο! Θέλω μεγαλώνοντας να...» - Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά της

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε ως καλεσμένο της τον Δημήτρη Παπανώτα το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, και συζήτησε μαζί του για διάφορα θέματα (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για την αποχώρηση από το Happy Day). Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ωστόσο, προχώρησε και η ίδια σε μία μικρή προσωπική εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα των παιδιών της λόγω του επαγγέλματός της, καθώς δεν είχε τον χρόνο που ήθελε για να μπορεί να τον αφιερώσει στην οικογένειά της. Αυτό, όμως, είναι κάτι που έχει αποφασίσει να αλλάξει στη ζωή της εδώ και χρόνια.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή

«Εσύ δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να έχεις όλον τον χρόνο να δεις τα παιδάκια σου, μεθαύριο τα εγγόνια σου, τους φίλους σου; Εγώ δεν είχα ποτέ χρόνο ούτε για την οικογένεια ούτε για τους φίλους. Τώρα, σε πληροφορώ, ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί και τελειώνω τη δουλειά 22:30 το βράδυ...», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ δεν δουλεύω με τους ρυθμούς που δουλεύεις εσύ σήμερα. Και επίσης, επειδή εγώ, όπως ακριβώς και εσύ, τόσα χρόνια έχω που πληρώνω ασφάλεια... Ξέρεις τι θέλω μεγαλώνοντας να κάνω; Αυτό που κάνω! Να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειας μου μέσα στη μέρα, δουλεύοντας. Τώρα πια μπορεί να είναι επιλογή μου. Τώρα πια. Κάποτε δεν μπορούσα. Έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα. Βεβαίως έχασα χρόνο, όπως είπες και εσύ, από χρόνο προσωπικό, αλλά δεν το είδα ποτέ έτσι. Κατάφερα με έναν τρόπο να τα συνδυάσω όλα...» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια τότε.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Θα μου πεις τι θα κάνεις του χρόνου; Με έβαλε η Σταματίνα...» - Η αντίδραση της Μενεγάκη στην ξαφνική του ερώτηση