Ελένη Χατζίδου: «Είχε παράλληλη σχέση και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να δω» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η αποκάλυψη για το παρελθόν της πριν τον Ετεοκλή Παύλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Είχε παράλληλη σχέση και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να δω» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Μία ιδιαίτερη συζήτηση είχαν ανοίξει το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην εκπομπή Breakfast at Star για μηνύματα ακατάλληλα στα κινητά των συντρόφων τους και η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο για να αποκαλύψει ένα σκηνικό που είχε ζήσει με προηγούμενη σχέση της, πολύ πριν τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως πρώην σύντροφός της είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα όσο καιρό ήταν μαζί της και εκείνη δεν το είχε καταλάβει μέχρι την ημέρα που βρήκε στο κινητό του μηνύματά τους με πολύ εκδηλωτικές εκφράσεις.

Δείτε επίσης: Ποιο μεγάλο όνομα της πίστας της την έπεσε; Οι 16 γνωστοί τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για πρώην σύντροφό της

«Μου έχει τύχει - όχι τώρα - που ήμασταν μαζί κι έτσι έμαθα κιόλας ότι με απατά και μάλιστα είχε παράλληλη σχέση πάρα πολύ καιρό και διάβασα και μηνύματα που δεν έπρεπε καθόλου να τα δω. Δεν ήταν "κουρκουμπινάκι μου" και τέτοια. Ήταν τι έγινε χθες το βράδυ και τι έγινε τότε, πότε θα έρθεις ξανά, κάνε μου εκείνο που μου άρεσε. Με κάθε λεπτομέρεια... Δεν ξέρω πως κρατήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Αν βρεις μια φωτογραφία μου από το 2013...» - Μίλησε εντελώς ακομπλεξάριστα για όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Για την γνωριμία και την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή παλαιότερα: «Εγώ με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν "εσύ γιατί είσαι με αυτόν;". Το διανοείστε; Ότι τι; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν "πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;" Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ».

«Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν "εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή, με έναν τέτοιο ή με έναν άλλο"».