Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να βγάλω λίγη κοιλίτσα...» - Με παραπονιάρικη διάθεση για τα κιλά της στον αέρα του MEGA

Από την άλλη έστελνε φιλιά στην κάμερα με κέφι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να βγάλω λίγη κοιλίτσα...» - Με παραπονιάρικη διάθεση για τα κιλά της στον αέρα του MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα του MEGA το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου με ανεβασμένη διάθεση για να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της "Ελένης" και ξεκίνησε να στέλνει φιλιά στην κάμερα βγαίνοντας από το καμαρίνι της. Αμέσως κατευθύνθηκε προς τον Γιώργο Τσούλη για να μαγειρέψει μαζί του μπιφτέκια γεμιστά με ντομάτα και φέτα.

Το πιάτο που είχε ετοιμάσει ήδη εκείνος, όμως, για να παρουσιάσει στον κόσμο, μοσχομύριζε σε όλο το πλατό, με αποτέλεσμα να ανοίξει η όρεξη της παρουσιάστριας και να ξεκινήσει τα παράπονα, διότι προσπαθεί να προσέχει λίγο περισσότερο τη διατροφή της αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: «Με εμένα όλοι πέσατε έξω!» - "Σπάει" τη σιωπή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Και σήμερα μπαίνω στούντιο και του λέω "δεν μου λες, εσύ ή από τη δίπλα εκπομπή έφτιαξαν και μου μυρίζει φαγάκι σπέσιαλ;". Μου λέει "εγώ, έφτιαξα μπιφτεκάρες" και του λέω "με καταστρέφεις". Θέλω να βάλω τα καλοκαιρινά μου, να βγάλω λίγη κοιλίτσα, την κοιλίτσα της μάνας θα πω, λίγο μία λωρίδα να υπάρχει, τύπου "δείτε και εμάς…". Έτσι όπως το πάμε θα πρέπει να βάζω τα ρούχα μου έως πάνω… Αφήστε μας γιατί είναι καλοκαιράκι βραδινό μπανάκι κτλ… Μια χαρά, αλλά με προκαλείς με τα φαγητά σου…», του είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ξεμυαλίστηκα τρεις μέρες! Ντροπή μου...» - Με νεύρα επέστρεψε στο MEGA μετά το τριήμερο στην Άνδρο