Ματίνα Παγώνη: «Και για εσάς ξέρω πολλά! Θα τα λέω μόνο στον Λιάγκα» - "Πάγωσε" η Δανάη Μπάρκα με τις σπόντες για την προσωπική της ζωή

«Όχι, μη!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη: «Και για εσάς ξέρω πολλά! Θα τα λέω μόνο στον Λιάγκα» -

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου η Ματίνα Παγώνη βγήκε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, ώστε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα τρεις μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε και γιατί διέκοψε τη συζήτηση αμήχανα).

Όταν την καλωσόρισε, όμως, η Δανάη Μπάρκα, της πέταξε μία σπόντα για τα πειράγματά της στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τον δεσμό του με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ), κάτι που της γύρισε boomerang, αφού η ίδια της αποκάλυψε πως γνωρίζει πολλά για την προσωπική της ζωή.

Το υπονοούμενο της Ματίνας Παγώνη για την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα

  • Δανάη Μπάρκα: Είστε καλά; Σας ευχαριστούμε πολύ που σας έχουμε… Ελπίζω να μην έχετε να πείτε κάτι και για εμάς, γιατί στον κύριο Λιάγκα είστε λαλίστατη και φοβόμαστε κάθε φορά τι ξέρετε για εμάς…
  • Ματίνα Παγώνη: Και για εσάς ξέρω πολλά, αλλά δε μιλάω όμως.
  • Δανάη Μπάρκα: Όχη, μη! Μην πείτε τίποτα κυρία Παγώνη, αλλιώς κρατήστε μου ένα δωμάτιο να έρθω.
  • Ματίνα Παγώνη: Δεν θα πω τίποτα. Δεν θα πω! Θα τα λέω μόνο στον Λιάγκα.
  • Δανάη Μπάρκα: Ναι, αλλά να μην πείτε ότι φταίω εγώ…

Και μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια, λίγο αργότερα, όπου σχολιάστηκε η συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά που επιβεβαίωνε ότι είναι μαζί, έστω και έμμεσα, θέλησε να πει τα εξής:

«Δεν φοβάμαι να πω ότι έχουν σχέση, αλλά επειδή δεν ξέρω πώς αισθάνονται οι άνθρωποι όταν βλέπουν τα προσωπικά τους να σχολιάζονται και επειδή αυτά τα θέματα νιώθω ότι χρήζουν μιας παραπάνω διακριτικότητας, ειδικά όταν υπάρχουν παιδάκια ή είναι κάτι στην αρχή του κλπ, θέλω να είμαι οκ, έτσι ώστε αν έβλεπα ότι το κάνουν αυτό για μένα, για σένα ή για τον Γιώργο, να μην ήμουν σπίτι και να έλεγα "τι λες;". Θέλω να κρατάω μικρό καλάθι. Μου αρέσουν όταν οι άνθρωποι γίνονται ζευγάρια, γενικά. Χαίρομαι».