Super Κατερίνα: Χαμός με δικηγόρο για τον Απόστολο Λύτρα - «Ξέρετε τι λέτε; Συγγνώμη, γιατί εξοργίζομαι!», την έκλεισε άρον άρον η Καινούργιου

«Να τον αφήσουμε ελεύθερο και να σαπίζει μία γυναίκα στο ξύλο, επειδή έχει τρία παιδιά;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Χαμός με δικηγόρο για τον Απόστολο Λύτρα - «Ξέρετε τι λέτε; Συγγνώμη, γιατί εξοργίζομαι!», την έκλεισε άρον άρον η Καινούργιου

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου η δικηγόρος Βάσω Πανταζή, ώστε να αποκαλύψει διάφορες λεπτομέρειες και για τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και για όσα συνέβησαν με την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, προκλήθηκε τεράστια ένταση όταν η ίδια υποστήριξε πως ο ποινικολόγος δεν θα έπρεπε να προφυλακιστεί και θα έπρεπε να είναι έξω για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία, εφόσον έχει και τρία παιδιά που πρέπει να φροντίσει.

Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με τη δικηγόρο του Απόστολου Λύτρα

«Δεν έχω κάποιο λόγο να τον υπερασπιστώ, αλλά είναι αδιανόητο από τη στιγμή που μπήκαν περιοριστικοί όροι... Το θέμα δεν είναι αν θα πάει στην 6η πτέρυγα και θα κάνουμε όλοι ρεπορτάζ για το αν εκεί είναι καλύτερες οι συνθήκες, αν είναι VIP ή αν δεν είναι. Το θέμα είναι αν θα βγει ο Λύτρας καλύτερος άνθρωπος από τη φυλακή. Από τη στιγμή που ο περιοριστικός όρος που είχε θέσει αρχικά η ανάκριση ήταν να ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα, να μπει σε πρόγραμμα ψυχοθεραπείας, να αντιληφθεί γιατί το έκανε αυτό στη γυναίκα του - για την οποία έχω την άποψη ότι ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι γιατί τους έχω ζήσει...», ξεκίνησε να λέει η κυρία Πανταζή.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, τότε, την διέκοψε, λέγοντας: «Ξέρετε τι λέτε; Συγγνώμη, γιατί εξοργίζομαι! Όλοι να δέρνουμε τις γυναίκες μας και να πάμε να ακολουθούμε μια θεραπευτική αγωγή και να είμαστε έξω να πίνουμε μπύρες».

«Δεν είπα αυτό. Είπα ότι η φυλακή δεν θεραπεύει το πρόβλημα, ειδικά στην περίπτωση της ενδοοικογενειακής βίας», δήλωσε η ίδια, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει τον λόγο τότε έξαλλη και να λέει:

«Άρα να μην υπάρχει φυλακή. Όχι για τον ξυλοδαρμό που πήγε να την σκοτώσει; Μιλάμε για απόπειρα δολοφονίας. Μιλάτε νομικά... Έτσι όπως είναι το σύστημα αυτή τη στιγμή τι έπρεπε να κάνει; Έπρεπε να την έχει σκοτώσει ή να την αφήσει ανάπηρη για να πούμε ότι πρέπει να μπει φυλακή; Έχετε υπερασπιστεί ποτέ θύμα κακοποίησης; Άρα, να μην μπει φυλακή ο κ. Λύτρας και να τον βάζουμε να κάνει ψυχοθεραπεία. Το ίδιο και οι δολοφόνοι κι οι κλέφτες».

«Αν ήμουν εγώ θύμα κακοποίησης θα το είχα χειριστεί τελείως διαφορετικά. Από τον άνθρωπο αυτό συντηρούνται τρία παιδιά και ενήλικες άνθρωποι...», δήλωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος στη συνέχεια μετά από ερώτηση που δέχθηκε.

«Να τον αφήσουμε ελεύθερο και να σαπίζει μία γυναίκα στο ξύλο, επειδή έχει τρία παιδιά; Καταρρίπτεται την έννοια της φυλάκισης. Είναι πολύ βαρύ αυτό που λέτε», απάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Είχε χωρίσει 6 μήνες πριν με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Όλη η αλήθεια

«Το θύμα είναι ο πρωταγωνιστής. Εσύ προτείνεις να θεραπεύεται ο κακοποιητής. Τι θεραπεία θα πρέπει να δώσουμε στο θύμα που του έχουν κατεβάσει τη μούρη κάτω και που μπορεί να είναι μοιραίο αυτό που έχει συμβεί;», δήλωσε με τη σειρά της και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Εσάς σας ενοχλεί επειδή είναι ποινικολόγος ο κύριος Λύτρας και ταπεινώνεται; Αν ήταν ένας άλλος δεν θα σας ενοχλούσε;», φώναξε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, με το πάνελ να μην μπορεί να βγάλει άκρη και να διαφωνεί συνεχώς με την δικηγόρο.

«Θλίβομαι βαθιά που ακούγομαι από μία γυναίκα ποινικολόγο να λέει ότι ο κύριος Λύτρας έπρεπε να βρίσκεται έξω και να κάνει ειδική θεραπεία, ενώ ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι σάπισε τη γυναίκα του στο ξύλο. Πωπω Θεέ μου!», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, επειδή επέμενε εκείνη στο κομμάτι της θεραπείας και λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε γρήγορα τη σύνδεση.

Δείτε επίσης: Ο πραγματικός λόγος που δεν εξετάζεται το αμάξι που ξυλοκόπησε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου