Γιώργος Καραϊβάζ: «Τους αντίκρυσα και...» - Κατέρρευσε η μητέρα του στην δίκη των δυο κατηγορούμενων

Τι λέει η αδερφή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: «Τους αντίκρυσα και...» - Κατέρρευσε η μητέρα του στην δίκη των δυο κατηγορούμενων

Διεκόπη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ (δείτε για πότε). Το αίτημα για διακοπή της δίκης υπέβαλλε συνήγορος από την πλευρά της οικογένειας του θύματος αλλά και ο δικηγόρος της χήρας και του γιού του θύματος.

Στη σχετική τοποθέτησή του ο συνήγορος της Στάθας Καραϊβάζ επικαλέστηκε πρόβλημα στην ενημέρωση του επί στοιχείων της υπόθεσης εξαιτίας των εξελίξεων με τον μέχρι πρότινος δικηγόρο των οικείων του αείμνηστου δημοσιογράφου, Απόστολο Λύτρα.

Οι δηλώσεις της μητέρας του και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

«Εγώ τι να πω; Θέλω να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή. Ξέρω το παιδί μου τι άνθρωπος ήταν. Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε δεν τα γνωρίζω. Θέλω και επιμένω να βρεθούν οι δολοφόνοι. Κι όχι μόνο αυτοί γιατί δε έδρασαν αυτοί μόνοι τους. Έπαιρναν από κάπου εντολές. Θέλω τους εντολείς, να βρεθούν. Φτάνει που σκότωσαν τόσα παιδιά, εμείς τα χάσαμε, δεν θα τα ξαναβρούμε. Να μην ξανά φύγουν άλλα παιδιά. Αυτό θέλω», ανέφερε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ο Γιώργος δεν ξαναγυρνάει πίσω. Εύχομαι η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι να δικαστούν αυτοί που έχουν πιάσει και να βρουν και αυτούς που έδωσαν τις εντολές», είπε στην συνέχεια η αδερφή του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της διακοπής της δίκης, η οικογένεια του έκανε ξανά δηλώσεις στις κάμερες, με την μητέρα του ψυχολογικά άσχημα να λέει «Δεν θέλω να πω τίποτε σας παρακαλώ».

«Σήμερα ζούμε την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου, ξανά. Περιμένουμε δικαίωση, τίποτα άλλο. Τους αντίκρυσα και αισθάνθηκα μίσος για αυτούς τους ανθρώπους και όχι μούδιασμα, μίσος. Εύχομαι η δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει. Αν δεν τιμωρηθούν εδώ, θα υπάρξει τιμωρία από πάνω. Είμαι σίγουρη για αυτό», είπε η αδερφή του.