Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Διάβασα μία συνέντευξη της συντρόφου σου» - Η τρομερά αμήχανη αντίδρασή του με την αναφορά στη Μαρία Αντωνά

Του ήρθε από το πουθενά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Διάβασα μία συνέντευξη της συντρόφου σου» - Η τρομερά αμήχανη αντίδρασή του με την αναφορά στη Μαρία Αντωνά

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ώστε να συζητήσει για θέματα που αφορούν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο. Κάποια στιγμή, ωστόσο, επειδή το κλίμα είχε βαρύνει πολύ, ο ίδιος θέλησε να χαλαρώσει την συζήτηση και βρήκε ευκαιρία να "πειράξει" τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής, βέβαια, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για αυτό που τον περίμενε. Ο καλεσμένος του αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Μαρία Αντωνά επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι, με τον ίδιο να έρχεται σε τρομερά αμήχανη θέση, προσπαθώντας να το αντιμετωπίσει με χιούμορ.

Η σπόντα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Γιώργο Λιάγκα για την Αντωνά και η αντίδρασή του

«Για να το χαλαρώσουμε λίγο... Διάβασα μία συνέντευξη της συντρόφου σου. Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία μπράβο», είπε γελώντας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε: «Θα παίξει και στα site τώρα. Όλοι στην πλάτη μου!» και αμέσως τον αποχαιρέτησε και τον αποδέσμευσε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Πόσο καιρό είναι ζευγάρι - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Πριν από μερικές ημέρες και η Ματίνα Παγώνη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή όπου μίλησε για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Στην αρχή όμως και αφού ο παρουσιαστής την καλημέρισε, δεν δίστασε να του πετάξει την σπόντα της για το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όπως είδαμε, ο Γιώργο Λιάγκας ταξίδεψε με το σκάφος του στον Πόρο μαζί με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά, όπου πέρασαν ένα όμορφο διήμερο μόνοι τους αλλά και με φίλους.

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο, εμείς είμαστε δημόσιο. Και είμαστε σπίτι μας. Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα. Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί έκανα ένα μικρό χειρουργείο», είπε η Ματίνα Παγώνη με νόημα και οι συνεργάτες τους γέλασαν χαμηλόνοντας το βλέμμα τους.

Με την ατάκα της γέλασε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, που της απάντησε: «Περαστικά σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ μικρό. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο. Καλά πέρασα. Πήγα μία ημέρα στον Πόρο και από χθες το πρωί είμαι εδώ, γιατί είχαμε αγώνες πόλο με τον γιο μου».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για το ταξίδι στον Πόρο με την Αντωνά